Somop N.V.

Contactgegevens Somop N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Somop N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Somop N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 348c, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2650240 (09) 2650240

Fax (fax): (09) 2650250 (09) 2650250

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Somop N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Somop N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Somop N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Somop N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Somop N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Somop N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Somop N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Somop N.V.
Products information Somop N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08941741943
Ondernemingsnummer: 6019104003
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Somop N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Somop N.V.
(Get full report from official database of BE for Somop N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Somop N.V.
Addition kinds of activities for Somop N.V.

17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical
39319905. Octophones | Octophones
51929903. Kranten | Newspapers
59440102. Horloges | Watches
73380100. Formele schrijfdiensten | Formal writing services

Werken bij Somop N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Somop N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Somop N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Somop N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Somop N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Somop N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Somop N.V.. Laat een reactie achter voor Somop N.V.. Somop N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Somop N.V.. Leave a respond for Somop N.V.. Somop N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Somop N.V. op de google maps. Adres en contacten Somop N.V.
Location of Somop N.V. on the google maps. Address and contacts of Somop N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Somop N.V. Somop N.V.: Datavernietiging Michel NV | Derimmo NV | ALCO KASSEIEN & NATUURSTEEN NV | DURANT M. M | Lemmens Cablerie-Corderie

Other related companies as Somop N.V.: Datavernietiging Michel NV | Derimmo NV | ALCO KASSEIEN & NATUURSTEEN NV | DURANT M. M | Lemmens Cablerie-Corderie

Somop N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Somop N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08941741943. Het bedrijf Somop N.V. bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 348c, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Somop N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Somop N.V. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Somop N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Somop N.V., openstaande posities, locatie van Somop N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Somop N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Somop N.V., company assigned to the tax number BE08941741943. The company Somop N.V. is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 348c, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Somop N.V. were not found.
The main activity of Somop N.V. is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Somop N.V. is not available. You also can look at reviews of Somop N.V., open positions, location of Somop N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Somop N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Somop N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Somop N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Somop N.V., employees, financial statistics.