Sobelmar Antwerp N.V.

Contactgegevens Sobelmar Antwerp N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sobelmar Antwerp N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sobelmar Antwerp N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bredabaan 405, B-2930 Brasschaat, België

Telefoon (phone): (03) 6501500 (03) 6501500

Fax (fax): (03) 6501509 (03) 6501509

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sobelmar Antwerp N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sobelmar Antwerp N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sobelmar Antwerp N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sobelmar Antwerp N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sobelmar Antwerp N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sobelmar Antwerp N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sobelmar Antwerp N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sobelmar Antwerp N.V.
Products information Sobelmar Antwerp N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06538482666
Ondernemingsnummer: 2211791992
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sobelmar Antwerp N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sobelmar Antwerp N.V.
(Get full report from official database of BE for Sobelmar Antwerp N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sobelmar Antwerp N.V.
Addition kinds of activities for Sobelmar Antwerp N.V.

171103. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
353600. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij Sobelmar Antwerp N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sobelmar Antwerp N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sobelmar Antwerp N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sobelmar Antwerp N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

Zoek naar antwoorden van Sobelmar Antwerp N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Sobelmar Antwerp N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sobelmar Antwerp N.V.. Laat een reactie achter voor Sobelmar Antwerp N.V.. Sobelmar Antwerp N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sobelmar Antwerp N.V.. Leave a respond for Sobelmar Antwerp N.V.. Sobelmar Antwerp N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sobelmar Antwerp N.V. op de google maps. Adres en contacten Sobelmar Antwerp N.V.
Location of Sobelmar Antwerp N.V. on the google maps. Address and contacts of Sobelmar Antwerp N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sobelmar Antwerp N.V. Sobelmar Antwerp N.V.: Du Caju Printing NV | Mertens-Faema NV | Lauwaert - De Nutte NV | Hellings Transport N.V. | blondiau, jean

Other related companies as Sobelmar Antwerp N.V.: Du Caju Printing NV | Mertens-Faema NV | Lauwaert - De Nutte NV | Hellings Transport N.V. | blondiau, jean

Sobelmar Antwerp N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sobelmar Antwerp N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06538482666. Het bedrijf Sobelmar Antwerp N.V. bevindt zich op het adres: Bredabaan 405, B-2930 Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sobelmar Antwerp N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sobelmar Antwerp N.V. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sobelmar Antwerp N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sobelmar Antwerp N.V., openstaande posities, locatie van Sobelmar Antwerp N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sobelmar Antwerp N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sobelmar Antwerp N.V., company assigned to the tax number BE06538482666. The company Sobelmar Antwerp N.V. is located at the address: Bredabaan 405, B-2930 Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sobelmar Antwerp N.V. were not found.
The main activity of Sobelmar Antwerp N.V. is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sobelmar Antwerp N.V. is not available. You also can look at reviews of Sobelmar Antwerp N.V., open positions, location of Sobelmar Antwerp N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sobelmar Antwerp N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sobelmar Antwerp N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sobelmar Antwerp N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sobelmar Antwerp N.V., employees, financial statistics.