Smits Laddermakerij B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Smits Laddermakerij B.V.B.A.
Private companiesFood and Kindred Products • Smits Laddermakerij B.V.B.A.

Contactgegevens Smits Laddermakerij B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smits Laddermakerij B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smits Laddermakerij B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Herentalsebaan 607, B-2160 Wommelgem, België

Telefoon (phone): (03) 3540295 (03) 3540295

Fax (fax): (03) 3532508 (03) 3532508

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smits Laddermakerij B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smits Laddermakerij B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smits Laddermakerij B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smits Laddermakerij B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smits Laddermakerij B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smits Laddermakerij B.V.B.A.
Products information Smits Laddermakerij B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05704620361
Ondernemingsnummer: 8835449218
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Smits Laddermakerij B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smits Laddermakerij B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Smits Laddermakerij B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smits Laddermakerij B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Smits Laddermakerij B.V.B.A.

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
20330402. Hominy: verpakt in blikjes, potten, enz. | Hominy: packaged in cans, jars, etc.
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
26310403. Coated karton | Coated paperboard
27820101. Accountboeken | Account books
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
38410214. Tonometers, medisch | Tonometers, medical
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
59990302. Decals | Decals

Werken bij Smits Laddermakerij B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smits Laddermakerij B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Smits Laddermakerij B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Smits Laddermakerij B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Smits Laddermakerij B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Leave a respond for Smits Laddermakerij B.V.B.A.. Smits Laddermakerij B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smits Laddermakerij B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Smits Laddermakerij B.V.B.A.
Location of Smits Laddermakerij B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Smits Laddermakerij B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Smits Laddermakerij B.V.B.A. Smits Laddermakerij B.V.B.A.: DE WITTE LELIE/ BLOEMEN JOHAN NUYTTEN-NEYRINCK | Carrosserie Gilray BVBA | Betsch A | PUBLICOEN BVBA | Matielig

Other related companies as Smits Laddermakerij B.V.B.A.: DE WITTE LELIE/ BLOEMEN JOHAN NUYTTEN-NEYRINCK | Carrosserie Gilray BVBA | Betsch A | PUBLICOEN BVBA | Matielig

Smits Laddermakerij B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Smits Laddermakerij B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704620361. Het bedrijf Smits Laddermakerij B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 607, B-2160 Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Smits Laddermakerij B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smits Laddermakerij B.V.B.A. is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smits Laddermakerij B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smits Laddermakerij B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Smits Laddermakerij B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smits Laddermakerij B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Smits Laddermakerij B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05704620361. The company Smits Laddermakerij B.V.B.A. is located at the address: Herentalsebaan 607, B-2160 Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Smits Laddermakerij B.V.B.A. were not found.
The main activity of Smits Laddermakerij B.V.B.A. is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Smits Laddermakerij B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Smits Laddermakerij B.V.B.A., open positions, location of Smits Laddermakerij B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smits Laddermakerij B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smits Laddermakerij B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smits Laddermakerij B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smits Laddermakerij B.V.B.A., employees, financial statistics.