SLLS Division Horizon 21 S.A.

Contactgegevens SLLS Division Horizon 21 S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLLS Division Horizon 21 S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLLS Division Horizon 21 S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Route d'Arlon 20, B-6820 Florenville, België

Telefoon (phone): (061) 325020 (061) 325020

Fax (fax): (061) 325030 (061) 325030

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLLS Division Horizon 21 S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLLS Division Horizon 21 S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLLS Division Horizon 21 S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLLS Division Horizon 21 S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLLS Division Horizon 21 S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLLS Division Horizon 21 S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLLS Division Horizon 21 S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLLS Division Horizon 21 S.A.
Products information SLLS Division Horizon 21 S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09306488037
Ondernemingsnummer: 7983459472
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SLLS Division Horizon 21 S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLLS Division Horizon 21 S.A.
(Get full report from official database of BE for SLLS Division Horizon 21 S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLLS Division Horizon 21 S.A.
Addition kinds of activities for SLLS Division Horizon 21 S.A.

22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
33419903. Messing smelten en raffineren (secundair) | Brass smelting and refining (secondary)
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
76991808. Spiegel reparatie winkel | Mirror repair shop
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction

Werken bij SLLS Division Horizon 21 S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLLS Division Horizon 21 S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLLS Division Horizon 21 S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLLS Division Horizon 21 S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

Zoek naar antwoorden van SLLS Division Horizon 21 S.A. in sociale netwerken
Look for responds of SLLS Division Horizon 21 S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLLS Division Horizon 21 S.A.. Laat een reactie achter voor SLLS Division Horizon 21 S.A.. SLLS Division Horizon 21 S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLLS Division Horizon 21 S.A.. Leave a respond for SLLS Division Horizon 21 S.A.. SLLS Division Horizon 21 S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLLS Division Horizon 21 S.A. op de google maps. Adres en contacten SLLS Division Horizon 21 S.A.
Location of SLLS Division Horizon 21 S.A. on the google maps. Address and contacts of SLLS Division Horizon 21 S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come SLLS Division Horizon 21 S.A. SLLS Division Horizon 21 S.A.: Kopelino | A.C.O. N.V | Randstad N.V. | Respons Advertising Bvba | SCANDIC HOTEL NV

Other related companies as SLLS Division Horizon 21 S.A.: Kopelino | A.C.O. N.V | Randstad N.V. | Respons Advertising Bvba | SCANDIC HOTEL NV

SLLS Division Horizon 21 S.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is SLLS Division Horizon 21 S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306488037. Het bedrijf SLLS Division Horizon 21 S.A. bevindt zich op het adres: Route d'Arlon 20, B-6820 Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SLLS Division Horizon 21 S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLLS Division Horizon 21 S.A. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLLS Division Horizon 21 S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLLS Division Horizon 21 S.A., openstaande posities, locatie van SLLS Division Horizon 21 S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SLLS Division Horizon 21 S.A. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is SLLS Division Horizon 21 S.A., company assigned to the tax number BE09306488037. The company SLLS Division Horizon 21 S.A. is located at the address: Route d'Arlon 20, B-6820 Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SLLS Division Horizon 21 S.A. were not found.
The main activity of SLLS Division Horizon 21 S.A. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLLS Division Horizon 21 S.A. is not available. You also can look at reviews of SLLS Division Horizon 21 S.A., open positions, location of SLLS Division Horizon 21 S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLLS Division Horizon 21 S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLLS Division Horizon 21 S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLLS Division Horizon 21 S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLLS Division Horizon 21 S.A., employees, financial statistics.