Marie-Noelle

Contactgegevens Marie-Noelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marie-Noelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marie-Noelle

Regio (region): Fléron, België

Adres (address): Avenue des Martyrs 250,4620, België

Telefoon (phone): 04 355 16 00 04 355 16 00

Fax (fax): 04 355 16 01 04 355 16 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marie-Noelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marie-Noelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marie-Noelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marie-Noelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marie-Noelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marie-Noelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marie-Noelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marie-Noelle
Products information Marie-Noelle

BTW identificatienummer (tax): BE06460479736
Ondernemingsnummer: 8677246093
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Marie-Noelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marie-Noelle
(Get full report from official database of BE for Marie-Noelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marie-Noelle
Addition kinds of activities for Marie-Noelle

232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
13819901. Richting boorolie en gasputten | Directional drilling oil and gas wells
13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account
65419900. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
83999904. Fondsverhogende organisatie, zonder kosten | Fund raising organization, non-fee basis

Werken bij Marie-Noelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marie-Noelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marie-Noelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marie-Noelle. Looking for open vacancies in other companies

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Marie-Noelle in sociale netwerken
Look for responds of Marie-Noelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marie-Noelle. Laat een reactie achter voor Marie-Noelle. Marie-Noelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marie-Noelle. Leave a respond for Marie-Noelle. Marie-Noelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marie-Noelle op de google maps. Adres en contacten Marie-Noelle
Location of Marie-Noelle on the google maps. Address and contacts of Marie-Noelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Marie-Noelle Marie-Noelle: FRANSEN ADVOCATEN CVBA | I.S.B.-Ventilation SA | BOOMKWEKERIJ BOON BVBA | Demeester J & H BVBA | Vastenavont, Rudy

Other related companies as Marie-Noelle: FRANSEN ADVOCATEN CVBA | I.S.B.-Ventilation SA | BOOMKWEKERIJ BOON BVBA | Demeester J & H BVBA | Vastenavont, Rudy

Marie-Noelle is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Fléron, België. De volledige naam van het bedrijf is Marie-Noelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06460479736. Het bedrijf Marie-Noelle bevindt zich op het adres: Avenue des Martyrs 250,4620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Marie-Noelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marie-Noelle is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marie-Noelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marie-Noelle, openstaande posities, locatie van Marie-Noelle op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marie-Noelle is a company, that was registered 1996 in Fléron region, Belgium. Full name of company is Marie-Noelle, company assigned to the tax number BE06460479736. The company Marie-Noelle is located at the address: Avenue des Martyrs 250,4620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Marie-Noelle were not found.
The main activity of Marie-Noelle is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Marie-Noelle is not available. You also can look at reviews of Marie-Noelle, open positions, location of Marie-Noelle on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marie-Noelle, Fléron: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marie-Noelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marie-Noelle, Fléron: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marie-Noelle, employees, financial statistics.