Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.
Private companiesMotor Freight Transportation • Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.

Contactgegevens Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Broekstraat 109, B-9220 Hamme (O.-Vl.), België

Telefoon (phone): (052) 479848 (052) 479848

Fax (fax): (052) 472432 (052) 472432

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.
Products information Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01522125244
Ondernemingsnummer: 3497192382
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.
(Get full report from official database of BE for Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.
Addition kinds of activities for Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.

506300. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
22110508. Grosgrain, katoen | Grosgrain, cotton
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
50999911. Rubberen stempels | Rubber stamps
59990202. Kunstenaars benodigdheden en materialen | Artists' supplies and materials
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Laat een reactie achter voor Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Leave a respond for Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.. Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. op de google maps. Adres en contacten Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.
Location of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. on the google maps. Address and contacts of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.: Dormal-Artwell | Auto 3000 | Lacremans Luc SPRL | Splendid Vending BVBA | Geyskens Delikatessen NV

Other related companies as Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V.: Dormal-Artwell | Auto 3000 | Lacremans Luc SPRL | Splendid Vending BVBA | Geyskens Delikatessen NV

Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01522125244. Het bedrijf Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. bevindt zich op het adres: Broekstraat 109, B-9220 Hamme (O.-Vl.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., openstaande posities, locatie van Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., company assigned to the tax number BE01522125244. The company Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. is located at the address: Broekstraat 109, B-9220 Hamme (O.-Vl.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. were not found.
The main activity of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. is not available. You also can look at reviews of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., open positions, location of Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vadebo Algemene Bouwonderneming N.V., employees, financial statistics.