Transermitage S.P.R.L.

Contactgegevens Transermitage S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transermitage S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transermitage S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Sinistres 7, B-7134 Epinois, België

Telefoon (phone): (064) 335286 (064) 335286

Fax (fax): (064) 366257 (064) 366257

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transermitage S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transermitage S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transermitage S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transermitage S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transermitage S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transermitage S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transermitage S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transermitage S.P.R.L.
Products information Transermitage S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09306488037
Ondernemingsnummer: 7983459472
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Transermitage S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transermitage S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Transermitage S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transermitage S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Transermitage S.P.R.L.

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
07519900. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
28340000. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes

Werken bij Transermitage S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transermitage S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transermitage S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transermitage S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

Zoek naar antwoorden van Transermitage S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Transermitage S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transermitage S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Transermitage S.P.R.L.. Transermitage S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transermitage S.P.R.L.. Leave a respond for Transermitage S.P.R.L.. Transermitage S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transermitage S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Transermitage S.P.R.L.
Location of Transermitage S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Transermitage S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Transermitage S.P.R.L. Transermitage S.P.R.L.: NOBLET BENELUX SA | Nationaal Instituut voor Oorloginvaliden, Oudstrijders & Oorlogslachtoffers | Green Garden | Furness Logistics N.V. | MARTIN, Henri

Other related companies as Transermitage S.P.R.L.: NOBLET BENELUX SA | Nationaal Instituut voor Oorloginvaliden, Oudstrijders & Oorlogslachtoffers | Green Garden | Furness Logistics N.V. | MARTIN, Henri

Transermitage S.P.R.L. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Transermitage S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306488037. Het bedrijf Transermitage S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue des Sinistres 7, B-7134 Epinois. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Transermitage S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transermitage S.P.R.L. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transermitage S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transermitage S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Transermitage S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transermitage S.P.R.L. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Transermitage S.P.R.L., company assigned to the tax number BE09306488037. The company Transermitage S.P.R.L. is located at the address: Rue des Sinistres 7, B-7134 Epinois. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Transermitage S.P.R.L. were not found.
The main activity of Transermitage S.P.R.L. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Transermitage S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Transermitage S.P.R.L., open positions, location of Transermitage S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transermitage S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transermitage S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transermitage S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transermitage S.P.R.L., employees, financial statistics.