Stute-Montan B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Stute-Montan B.V.B.A.
Private companiesMembership Organizations • Stute-Montan B.V.B.A.

Contactgegevens Stute-Montan B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stute-Montan B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stute-Montan B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ernest van Dijckkaai 15-17, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2068170 (03) 2068170

Fax (fax): (03) 2338758 (03) 2338758

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stute-Montan B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stute-Montan B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stute-Montan B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stute-Montan B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stute-Montan B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stute-Montan B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stute-Montan B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stute-Montan B.V.B.A.
Products information Stute-Montan B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06833465576
Ondernemingsnummer: 3176940917
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Stute-Montan B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stute-Montan B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Stute-Montan B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stute-Montan B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Stute-Montan B.V.B.A.

3255. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
51119902. Printpapier | Printing paper
94319906. Gezondheidsstatistiek centrum, overheid | Health statistics center, government

Werken bij Stute-Montan B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stute-Montan B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stute-Montan B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stute-Montan B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van Stute-Montan B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Stute-Montan B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stute-Montan B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Stute-Montan B.V.B.A.. Stute-Montan B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stute-Montan B.V.B.A.. Leave a respond for Stute-Montan B.V.B.A.. Stute-Montan B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stute-Montan B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Stute-Montan B.V.B.A.
Location of Stute-Montan B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Stute-Montan B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Stute-Montan B.V.B.A. Stute-Montan B.V.B.A.: Schutz P SPRL | Hôtel**** du Commerce | Lambrecht Networking Solutions | Kint-Bargoods N.V. | CEULEMANS, YVEN

Other related companies as Stute-Montan B.V.B.A.: Schutz P SPRL | Hôtel**** du Commerce | Lambrecht Networking Solutions | Kint-Bargoods N.V. | CEULEMANS, YVEN

Stute-Montan B.V.B.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Stute-Montan B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06833465576. Het bedrijf Stute-Montan B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ernest van Dijckkaai 15-17, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 347,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Stute-Montan B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stute-Montan B.V.B.A. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stute-Montan B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stute-Montan B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Stute-Montan B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stute-Montan B.V.B.A. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Stute-Montan B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06833465576. The company Stute-Montan B.V.B.A. is located at the address: Ernest van Dijckkaai 15-17, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 347,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Stute-Montan B.V.B.A. were not found.
The main activity of Stute-Montan B.V.B.A. is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stute-Montan B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Stute-Montan B.V.B.A., open positions, location of Stute-Montan B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stute-Montan B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stute-Montan B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stute-Montan B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stute-Montan B.V.B.A., employees, financial statistics.