Segers & Balcaen N.V.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Segers & Balcaen N.V.
Private companiesOil and Gas Extraction • Segers & Balcaen N.V.

Contactgegevens Segers & Balcaen N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Segers & Balcaen N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Segers & Balcaen N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Affligemsestraat 502, B-1770 Liedekerke, België

Telefoon (phone): (053) 646464 (053) 646464

Fax (fax): (053) 665677 (053) 665677

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Segers & Balcaen N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Segers & Balcaen N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Segers & Balcaen N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Segers & Balcaen N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Segers & Balcaen N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Segers & Balcaen N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Segers & Balcaen N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Segers & Balcaen N.V.
Products information Segers & Balcaen N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07395690917
Ondernemingsnummer: 7438262939
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Segers & Balcaen N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Segers & Balcaen N.V.
(Get full report from official database of BE for Segers & Balcaen N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Segers & Balcaen N.V.
Addition kinds of activities for Segers & Balcaen N.V.

7997. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
22840101. Nylon draad | Nylon thread
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
50650311. transistors | Transistors
51590305. Skins, rauw | Skins, raw
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij Segers & Balcaen N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Segers & Balcaen N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Segers & Balcaen N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Segers & Balcaen N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • LOODGIETER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van Segers & Balcaen N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Segers & Balcaen N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Segers & Balcaen N.V.. Laat een reactie achter voor Segers & Balcaen N.V.. Segers & Balcaen N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Segers & Balcaen N.V.. Leave a respond for Segers & Balcaen N.V.. Segers & Balcaen N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Segers & Balcaen N.V. op de google maps. Adres en contacten Segers & Balcaen N.V.
Location of Segers & Balcaen N.V. on the google maps. Address and contacts of Segers & Balcaen N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Segers & Balcaen N.V. Segers & Balcaen N.V.: Reusens C | Vinopres SA | Evenement Realisatie Rens | Fabricom | KJ Keukens Cailliet

Other related companies as Segers & Balcaen N.V.: Reusens C | Vinopres SA | Evenement Realisatie Rens | Fabricom | KJ Keukens Cailliet

Segers & Balcaen N.V. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Segers & Balcaen N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07395690917. Het bedrijf Segers & Balcaen N.V. bevindt zich op het adres: Affligemsestraat 502, B-1770 Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Segers & Balcaen N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Segers & Balcaen N.V. is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Segers & Balcaen N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Segers & Balcaen N.V., openstaande posities, locatie van Segers & Balcaen N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Segers & Balcaen N.V. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Segers & Balcaen N.V., company assigned to the tax number BE07395690917. The company Segers & Balcaen N.V. is located at the address: Affligemsestraat 502, B-1770 Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Segers & Balcaen N.V. were not found.
The main activity of Segers & Balcaen N.V. is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Segers & Balcaen N.V. is not available. You also can look at reviews of Segers & Balcaen N.V., open positions, location of Segers & Balcaen N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Segers & Balcaen N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Segers & Balcaen N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Segers & Balcaen N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Segers & Balcaen N.V., employees, financial statistics.