Au Petit Coquin SA

Contactgegevens Au Petit Coquin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au Petit Coquin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au Petit Coquin SA

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Waterlose Steenweg 91,1060, België

Telefoon (phone): 02 537 02 73 02 537 02 73

Fax (fax): 02 537 02 73 02 537 02 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au Petit Coquin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au Petit Coquin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au Petit Coquin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au Petit Coquin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au Petit Coquin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au Petit Coquin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au Petit Coquin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au Petit Coquin SA
Products information Au Petit Coquin SA

BTW identificatienummer (tax): BE07695068359
Ondernemingsnummer: 3222259521
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Au Petit Coquin SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au Petit Coquin SA
(Get full report from official database of BE for Au Petit Coquin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au Petit Coquin SA
Addition kinds of activities for Au Petit Coquin SA

871201. Bouwkunde | Architectural engineering
20830000. Mout | Malt
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
28699906. Koolstoftetrachloride | Carbon tetrachloride
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
50529902. Nonmetallische mineralen en concentraten | Nonmetallic minerals and concentrate
82999913. Religieuze school | Religious school

Werken bij Au Petit Coquin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au Petit Coquin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au Petit Coquin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au Petit Coquin SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Au Petit Coquin SA in sociale netwerken
Look for responds of Au Petit Coquin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au Petit Coquin SA. Laat een reactie achter voor Au Petit Coquin SA. Au Petit Coquin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au Petit Coquin SA. Leave a respond for Au Petit Coquin SA. Au Petit Coquin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au Petit Coquin SA op de google maps. Adres en contacten Au Petit Coquin SA
Location of Au Petit Coquin SA on the google maps. Address and contacts of Au Petit Coquin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Au Petit Coquin SA Au Petit Coquin SA: Flash | Labotour SA | PIERARD L | Comptoir Simon-Dorz | De Jonge Scheuten

Other related companies as Au Petit Coquin SA: Flash | Labotour SA | PIERARD L | Comptoir Simon-Dorz | De Jonge Scheuten

Au Petit Coquin SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Au Petit Coquin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07695068359. Het bedrijf Au Petit Coquin SA bevindt zich op het adres: Waterlose Steenweg 91,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Au Petit Coquin SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Au Petit Coquin SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au Petit Coquin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au Petit Coquin SA, openstaande posities, locatie van Au Petit Coquin SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Au Petit Coquin SA is a company, that was registered 2010 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Au Petit Coquin SA, company assigned to the tax number BE07695068359. The company Au Petit Coquin SA is located at the address: Waterlose Steenweg 91,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Au Petit Coquin SA were not found.
The main activity of Au Petit Coquin SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Au Petit Coquin SA is not available. You also can look at reviews of Au Petit Coquin SA, open positions, location of Au Petit Coquin SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au Petit Coquin SA, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au Petit Coquin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au Petit Coquin SA, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au Petit Coquin SA, employees, financial statistics.