Sasmarine Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Sasmarine Belgium N.V.
Private companiesInsurance Carriers • Sasmarine Belgium N.V.

Contactgegevens Sasmarine Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sasmarine Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sasmarine Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): De Keyserlei 5b35 Antwerptower, B-2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2442777 (03) 2442777

Fax (fax): (03) 2442755 (03) 2442755

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sasmarine Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sasmarine Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sasmarine Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sasmarine Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sasmarine Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sasmarine Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sasmarine Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sasmarine Belgium N.V.
Products information Sasmarine Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09316101074
Ondernemingsnummer: 2274688720
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sasmarine Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sasmarine Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Sasmarine Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sasmarine Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Sasmarine Belgium N.V.

362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
39910101. Duw bezems | Push brooms
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
56210103. Kledingwinkels | Dress shops
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables

Werken bij Sasmarine Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sasmarine Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sasmarine Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sasmarine Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Sasmarine Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Sasmarine Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sasmarine Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Sasmarine Belgium N.V.. Sasmarine Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sasmarine Belgium N.V.. Leave a respond for Sasmarine Belgium N.V.. Sasmarine Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sasmarine Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Sasmarine Belgium N.V.
Location of Sasmarine Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Sasmarine Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sasmarine Belgium N.V. Sasmarine Belgium N.V.: Vélos Goossens SPRL | Leyn E | E.V.A. | CERVA SA | Godevin BVBA

Other related companies as Sasmarine Belgium N.V.: Vélos Goossens SPRL | Leyn E | E.V.A. | CERVA SA | Godevin BVBA

Sasmarine Belgium N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sasmarine Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09316101074. Het bedrijf Sasmarine Belgium N.V. bevindt zich op het adres: De Keyserlei 5b35 Antwerptower, B-2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sasmarine Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sasmarine Belgium N.V. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sasmarine Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sasmarine Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Sasmarine Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sasmarine Belgium N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sasmarine Belgium N.V., company assigned to the tax number BE09316101074. The company Sasmarine Belgium N.V. is located at the address: De Keyserlei 5b35 Antwerptower, B-2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sasmarine Belgium N.V. were not found.
The main activity of Sasmarine Belgium N.V. is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sasmarine Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Sasmarine Belgium N.V., open positions, location of Sasmarine Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sasmarine Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sasmarine Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sasmarine Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sasmarine Belgium N.V., employees, financial statistics.