Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.
Private companiesAgricultural Production - Crops • Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.

Contactgegevens Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ieperstraat 17, B-8840 Staden, België

Telefoon (phone): (051) 70 18 29 (051) 70 18 29

Fax (fax): (051) 70 21 01 (051) 70 21 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.
Products information Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03887207031
Ondernemingsnummer: 1690765380
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.

22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
23890105. Bretels | Suspenders
23960203. Passementeries | Passementeries
25110305. Kindermeubilair: hout | Nursery furniture: wood
26729904. Ooglappen, doek of papier: gemaakt van aangekochte materialen | Eyelets, cloth or paper: made from purchased materials
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Leave a respond for Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.. Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.
Location of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.: Goemaere Bouwwerken BVBA | Van Megroot | Havenbestuur Brugge-Zeebrugge Maatschappij van de Brugse Zeevaartinrichtingen MBZ N.V. | Creative Consultteam | Rudy's Music Shop bvba BVBA

Other related companies as Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A.: Goemaere Bouwwerken BVBA | Van Megroot | Havenbestuur Brugge-Zeebrugge Maatschappij van de Brugse Zeevaartinrichtingen MBZ N.V. | Creative Consultteam | Rudy's Music Shop bvba BVBA

Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03887207031. Het bedrijf Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ieperstraat 17, B-8840 Staden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03887207031. The company Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. is located at the address: Ieperstraat 17, B-8840 Staden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. were not found.
The main activity of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., open positions, location of Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saelens Roland Bauer Import B.V.B.A., employees, financial statistics.