Saelens Gebroeders N.V.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Saelens Gebroeders N.V.
Private companiesTransportation by Air • Saelens Gebroeders N.V.

Contactgegevens Saelens Gebroeders N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saelens Gebroeders N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saelens Gebroeders N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Eekloseweg 85, B-9910 Ursel, België

Telefoon (phone): (09) 374 19 96 (09) 374 19 96

Fax (fax): (09) 374 02 07 (09) 374 02 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saelens Gebroeders N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saelens Gebroeders N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saelens Gebroeders N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saelens Gebroeders N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saelens Gebroeders N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saelens Gebroeders N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saelens Gebroeders N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saelens Gebroeders N.V.
Products information Saelens Gebroeders N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08944763183
Ondernemingsnummer: 8082061767
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Saelens Gebroeders N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saelens Gebroeders N.V.
(Get full report from official database of BE for Saelens Gebroeders N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saelens Gebroeders N.V.
Addition kinds of activities for Saelens Gebroeders N.V.

162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
751999. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec
28340802. Antiseptica, medicijn | Antiseptics, medicinal
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
72991104. Porter service | Porter service
73639904. Industriële hulpdienst | Industrial help service

Werken bij Saelens Gebroeders N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saelens Gebroeders N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saelens Gebroeders N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saelens Gebroeders N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

Zoek naar antwoorden van Saelens Gebroeders N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Saelens Gebroeders N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saelens Gebroeders N.V.. Laat een reactie achter voor Saelens Gebroeders N.V.. Saelens Gebroeders N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saelens Gebroeders N.V.. Leave a respond for Saelens Gebroeders N.V.. Saelens Gebroeders N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saelens Gebroeders N.V. op de google maps. Adres en contacten Saelens Gebroeders N.V.
Location of Saelens Gebroeders N.V. on the google maps. Address and contacts of Saelens Gebroeders N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Saelens Gebroeders N.V. Saelens Gebroeders N.V.: FERME DES ENFANTS ASBL | FRANKEN STANDBOUW INT. BVBA | ID INTERIEUR | Maex Precision - Production N.V. | Robert Nyst bvba

Other related companies as Saelens Gebroeders N.V.: FERME DES ENFANTS ASBL | FRANKEN STANDBOUW INT. BVBA | ID INTERIEUR | Maex Precision - Production N.V. | Robert Nyst bvba

Saelens Gebroeders N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Saelens Gebroeders N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08944763183. Het bedrijf Saelens Gebroeders N.V. bevindt zich op het adres: Eekloseweg 85, B-9910 Ursel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Saelens Gebroeders N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saelens Gebroeders N.V. is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saelens Gebroeders N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saelens Gebroeders N.V., openstaande posities, locatie van Saelens Gebroeders N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saelens Gebroeders N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Saelens Gebroeders N.V., company assigned to the tax number BE08944763183. The company Saelens Gebroeders N.V. is located at the address: Eekloseweg 85, B-9910 Ursel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Saelens Gebroeders N.V. were not found.
The main activity of Saelens Gebroeders N.V. is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Saelens Gebroeders N.V. is not available. You also can look at reviews of Saelens Gebroeders N.V., open positions, location of Saelens Gebroeders N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saelens Gebroeders N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saelens Gebroeders N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saelens Gebroeders N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saelens Gebroeders N.V., employees, financial statistics.