Sadocolor S.P.R.L.

Contactgegevens Sadocolor S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sadocolor S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sadocolor S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue general Tombeur 18-20, B-1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7353305 (02) 7353305

Fax (fax): (02) 7353900 (02) 7353900

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sadocolor S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sadocolor S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sadocolor S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sadocolor S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sadocolor S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sadocolor S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sadocolor S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sadocolor S.P.R.L.
Products information Sadocolor S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09656127929
Ondernemingsnummer: 8633026123
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Sadocolor S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sadocolor S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Sadocolor S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sadocolor S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Sadocolor S.P.R.L.

3535. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
78190404. Kledingkast voor filmfilmproductie | Wardrobe rental for motion picture film production

Werken bij Sadocolor S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sadocolor S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sadocolor S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sadocolor S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van Sadocolor S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Sadocolor S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sadocolor S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Sadocolor S.P.R.L.. Sadocolor S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sadocolor S.P.R.L.. Leave a respond for Sadocolor S.P.R.L.. Sadocolor S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sadocolor S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Sadocolor S.P.R.L.
Location of Sadocolor S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Sadocolor S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sadocolor S.P.R.L. Sadocolor S.P.R.L.: Electr@tech | MICHAUX EVENTS | De Wachter Nadine | D'Hulhaege-Kasteel Ten Bosse | Van Loocke Corn N.V.

Other related companies as Sadocolor S.P.R.L.: Electr@tech | MICHAUX EVENTS | De Wachter Nadine | D'Hulhaege-Kasteel Ten Bosse | Van Loocke Corn N.V.

Sadocolor S.P.R.L. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Sadocolor S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656127929. Het bedrijf Sadocolor S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue general Tombeur 18-20, B-1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Sadocolor S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sadocolor S.P.R.L. is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sadocolor S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sadocolor S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Sadocolor S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sadocolor S.P.R.L. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Sadocolor S.P.R.L., company assigned to the tax number BE09656127929. The company Sadocolor S.P.R.L. is located at the address: Rue general Tombeur 18-20, B-1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Sadocolor S.P.R.L. were not found.
The main activity of Sadocolor S.P.R.L. is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sadocolor S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Sadocolor S.P.R.L., open positions, location of Sadocolor S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sadocolor S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sadocolor S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sadocolor S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sadocolor S.P.R.L., employees, financial statistics.