Solderie Saint-Louis

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Solderie Saint-Louis
Private companiesDepository Institutions • Solderie Saint-Louis

Contactgegevens Solderie Saint-Louis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Solderie Saint-Louis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Solderie Saint-Louis

Regio (region): Perwez (Thorembais-Saint-Trond), België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 31,1360, België

Telefoon (phone): 081 57 09 45; 081 65 73 53 081 57 09 45; 081 65 73 53

Fax (fax): 081 65 88 36 081 65 88 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Solderie Saint-Louis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Solderie Saint-Louis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Solderie Saint-Louis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Solderie Saint-Louis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Solderie Saint-Louis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Solderie Saint-Louis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Solderie Saint-Louis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Solderie Saint-Louis
Products information Solderie Saint-Louis

BTW identificatienummer (tax): BE03459014892
Ondernemingsnummer: 1404296875
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Solderie Saint-Louis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Solderie Saint-Louis
(Get full report from official database of BE for Solderie Saint-Louis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Solderie Saint-Louis
Addition kinds of activities for Solderie Saint-Louis

20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
28999948. Waterbehandelende verbindingen | Water treating compounds
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
34979910. Aluminium folie | Tin foil
35680305. Sprockets (krachtoverbrenging apparatuur) | Sprockets (power transmission equipment)
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
75490300. Sleepdiensten | Towing services

Werken bij Solderie Saint-Louis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Solderie Saint-Louis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Solderie Saint-Louis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Solderie Saint-Louis. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van Solderie Saint-Louis in sociale netwerken
Look for responds of Solderie Saint-Louis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Solderie Saint-Louis. Laat een reactie achter voor Solderie Saint-Louis. Solderie Saint-Louis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Solderie Saint-Louis. Leave a respond for Solderie Saint-Louis. Solderie Saint-Louis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Solderie Saint-Louis op de google maps. Adres en contacten Solderie Saint-Louis
Location of Solderie Saint-Louis on the google maps. Address and contacts of Solderie Saint-Louis

Andere gerelateerde bedrijven als come Solderie Saint-Louis Solderie Saint-Louis: ETS MORMAL ALAIN SPRL | Sandrin | Foire Commerciale & Industrielle | Aannemingen Frans Kerkhof | Rosinski

Other related companies as Solderie Saint-Louis: ETS MORMAL ALAIN SPRL | Sandrin | Foire Commerciale & Industrielle | Aannemingen Frans Kerkhof | Rosinski

Solderie Saint-Louis is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Perwez (Thorembais-Saint-Trond), België. De volledige naam van het bedrijf is Solderie Saint-Louis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03459014892. Het bedrijf Solderie Saint-Louis bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 31,1360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Solderie Saint-Louis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Solderie Saint-Louis is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Solderie Saint-Louis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Solderie Saint-Louis, openstaande posities, locatie van Solderie Saint-Louis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Solderie Saint-Louis is a company, that was registered 2010 in Perwez (Thorembais-Saint-Trond) region, Belgium. Full name of company is Solderie Saint-Louis, company assigned to the tax number BE03459014892. The company Solderie Saint-Louis is located at the address: Chaussée de Charleroi 31,1360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Solderie Saint-Louis were not found.
The main activity of Solderie Saint-Louis is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Solderie Saint-Louis is not available. You also can look at reviews of Solderie Saint-Louis, open positions, location of Solderie Saint-Louis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Solderie Saint-Louis, Perwez (Thorembais-Saint-Trond): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Solderie Saint-Louis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Solderie Saint-Louis, Perwez (Thorembais-Saint-Trond): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Solderie Saint-Louis, employees, financial statistics.