ABEB NV

Contactgegevens ABEB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABEB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABEB NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Frankrijklei 38 Bus 11,2000, België

Telefoon (phone): 03 213 91 91 03 213 91 91

Fax (fax): 03 213 91 88 03 213 91 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABEB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABEB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABEB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABEB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABEB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABEB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABEB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABEB NV
Products information ABEB NV

BTW identificatienummer (tax): BE05900451660
Ondernemingsnummer: 1825347900
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ABEB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABEB NV
(Get full report from official database of BE for ABEB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABEB NV
Addition kinds of activities for ABEB NV

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
7532. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
32810402. Schakelborden, leisteen | Switchboard panels, slate
59991806. Cribs | Cribs

Werken bij ABEB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABEB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABEB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABEB NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

Zoek naar antwoorden van ABEB NV in sociale netwerken
Look for responds of ABEB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABEB NV. Laat een reactie achter voor ABEB NV. ABEB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABEB NV. Leave a respond for ABEB NV. ABEB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABEB NV op de google maps. Adres en contacten ABEB NV
Location of ABEB NV on the google maps. Address and contacts of ABEB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ABEB NV ABEB NV: OPTIEK HAERENS R BVBA | Kova Outils SA | Abba Traductions | Brouwerij F. Boon N.V. | Komatsu Forklift Europe N.V.

Other related companies as ABEB NV: OPTIEK HAERENS R BVBA | Kova Outils SA | Abba Traductions | Brouwerij F. Boon N.V. | Komatsu Forklift Europe N.V.

ABEB NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ABEB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05900451660. Het bedrijf ABEB NV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 38 Bus 11,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ABEB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABEB NV is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABEB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABEB NV, openstaande posities, locatie van ABEB NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABEB NV is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ABEB NV, company assigned to the tax number BE05900451660. The company ABEB NV is located at the address: Frankrijklei 38 Bus 11,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ABEB NV were not found.
The main activity of ABEB NV is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABEB NV is not available. You also can look at reviews of ABEB NV, open positions, location of ABEB NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABEB NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABEB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABEB NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABEB NV, employees, financial statistics.