Regus Brussels Schuman N.V.

Contactgegevens Regus Brussels Schuman N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Regus Brussels Schuman N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Regus Brussels Schuman N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Schumanplein (Robert) 6, B-1040 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 234 77 11 (02) 234 77 11

Fax (fax): (02) 234 79 11 (02) 234 79 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Regus Brussels Schuman N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Regus Brussels Schuman N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Regus Brussels Schuman N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Regus Brussels Schuman N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Regus Brussels Schuman N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Regus Brussels Schuman N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Regus Brussels Schuman N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Regus Brussels Schuman N.V.
Products information Regus Brussels Schuman N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01968444824
Ondernemingsnummer: 7161407470
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Regus Brussels Schuman N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Regus Brussels Schuman N.V.
(Get full report from official database of BE for Regus Brussels Schuman N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Regus Brussels Schuman N.V.
Addition kinds of activities for Regus Brussels Schuman N.V.

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij Regus Brussels Schuman N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Regus Brussels Schuman N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Regus Brussels Schuman N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Regus Brussels Schuman N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • STUDENT MET KENNIS VAN MEETSTATEN VOOR ADMINISTRATIEVE STUDENTENJOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je maakt hoofdzakelijk de meetstaten op en biedt aanvullend administratieve ondersteuning.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

Zoek naar antwoorden van Regus Brussels Schuman N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Regus Brussels Schuman N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Regus Brussels Schuman N.V.. Laat een reactie achter voor Regus Brussels Schuman N.V.. Regus Brussels Schuman N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Regus Brussels Schuman N.V.. Leave a respond for Regus Brussels Schuman N.V.. Regus Brussels Schuman N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Regus Brussels Schuman N.V. op de google maps. Adres en contacten Regus Brussels Schuman N.V.
Location of Regus Brussels Schuman N.V. on the google maps. Address and contacts of Regus Brussels Schuman N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Regus Brussels Schuman N.V. Regus Brussels Schuman N.V.: Cap Succès | LP RENT A CAR SPRL | Nieuwenhuyse BVBA | Norton Abrasives N.V. | PalmTime

Other related companies as Regus Brussels Schuman N.V.: Cap Succès | LP RENT A CAR SPRL | Nieuwenhuyse BVBA | Norton Abrasives N.V. | PalmTime

Regus Brussels Schuman N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Regus Brussels Schuman N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01968444824. Het bedrijf Regus Brussels Schuman N.V. bevindt zich op het adres: Schumanplein (Robert) 6, B-1040 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Regus Brussels Schuman N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Regus Brussels Schuman N.V. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Regus Brussels Schuman N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Regus Brussels Schuman N.V., openstaande posities, locatie van Regus Brussels Schuman N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Regus Brussels Schuman N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Regus Brussels Schuman N.V., company assigned to the tax number BE01968444824. The company Regus Brussels Schuman N.V. is located at the address: Schumanplein (Robert) 6, B-1040 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Regus Brussels Schuman N.V. were not found.
The main activity of Regus Brussels Schuman N.V. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Regus Brussels Schuman N.V. is not available. You also can look at reviews of Regus Brussels Schuman N.V., open positions, location of Regus Brussels Schuman N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Regus Brussels Schuman N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Regus Brussels Schuman N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Regus Brussels Schuman N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Regus Brussels Schuman N.V., employees, financial statistics.