Rega N.V.

Contactgegevens Rega N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rega N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rega N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ambachtsstraat 32, B-2390 Westmalle, België

Telefoon (phone): (03) 3122827 (03) 3122827

Fax (fax): (03) 3116286 (03) 3116286

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rega N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rega N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rega N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rega N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rega N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rega N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rega N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rega N.V.
Products information Rega N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01884948730
Ondernemingsnummer: 6603302001
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Rega N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rega N.V.
(Get full report from official database of BE for Rega N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rega N.V.
Addition kinds of activities for Rega N.V.

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
26210305. Condensor papier | Condenser paper
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications

Werken bij Rega N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rega N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rega N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rega N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van Rega N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Rega N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rega N.V.. Laat een reactie achter voor Rega N.V.. Rega N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rega N.V.. Leave a respond for Rega N.V.. Rega N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rega N.V. op de google maps. Adres en contacten Rega N.V.
Location of Rega N.V. on the google maps. Address and contacts of Rega N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rega N.V. Rega N.V.: Raeves | BILL-BOARD BVBA | ALGEDECOR BVBA | Concertharmonie Kempenensemble MAssenhoven | Delta Production

Other related companies as Rega N.V.: Raeves | BILL-BOARD BVBA | ALGEDECOR BVBA | Concertharmonie Kempenensemble MAssenhoven | Delta Production

Rega N.V. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Rega N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01884948730. Het bedrijf Rega N.V. bevindt zich op het adres: Ambachtsstraat 32, B-2390 Westmalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Rega N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rega N.V. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rega N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rega N.V., openstaande posities, locatie van Rega N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rega N.V. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Rega N.V., company assigned to the tax number BE01884948730. The company Rega N.V. is located at the address: Ambachtsstraat 32, B-2390 Westmalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Rega N.V. were not found.
The main activity of Rega N.V. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rega N.V. is not available. You also can look at reviews of Rega N.V., open positions, location of Rega N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rega N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rega N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rega N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rega N.V., employees, financial statistics.