Outibel SPRL

Contactgegevens Outibel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Outibel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Outibel SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Dossin 45,4000, België

Telefoon (phone): 04 252 09 02 04 252 09 02

Fax (fax): 04 252 99 22 04 252 99 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Outibel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Outibel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Outibel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Outibel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Outibel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Outibel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Outibel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Outibel SPRL
Products information Outibel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01889892578
Ondernemingsnummer: 7524505615
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Outibel SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Outibel SPRL
(Get full report from official database of BE for Outibel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Outibel SPRL
Addition kinds of activities for Outibel SPRL

519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
33569901. Batterij metaal | Battery metal
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
55610000. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers

Werken bij Outibel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Outibel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Outibel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Outibel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

 • Web developer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

 • Laborant verpakking (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

 • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

 • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

 • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

 • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

 • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Intys HR

  Type: Werfreserve

  experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van Outibel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Outibel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Outibel SPRL. Laat een reactie achter voor Outibel SPRL. Outibel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Outibel SPRL. Leave a respond for Outibel SPRL. Outibel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Outibel SPRL op de google maps. Adres en contacten Outibel SPRL
Location of Outibel SPRL on the google maps. Address and contacts of Outibel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Outibel SPRL Outibel SPRL: ATELIERS NOEL & Fils SA | ATLAS COPY | Debo NV | PROVINUM | Schoeters David

Other related companies as Outibel SPRL: ATELIERS NOEL & Fils SA | ATLAS COPY | Debo NV | PROVINUM | Schoeters David

Outibel SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Outibel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01889892578. Het bedrijf Outibel SPRL bevindt zich op het adres: Rue Dossin 45,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Outibel SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Outibel SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Outibel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Outibel SPRL, openstaande posities, locatie van Outibel SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Outibel SPRL is a company, that was registered 1991 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Outibel SPRL, company assigned to the tax number BE01889892578. The company Outibel SPRL is located at the address: Rue Dossin 45,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Outibel SPRL were not found.
The main activity of Outibel SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Outibel SPRL is not available. You also can look at reviews of Outibel SPRL, open positions, location of Outibel SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Outibel SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Outibel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Outibel SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Outibel SPRL, employees, financial statistics.