Quartier du Chêne S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Quartier du Chêne S.P.R.L.
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Quartier du Chêne S.P.R.L.

Contactgegevens Quartier du Chêne S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quartier du Chêne S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quartier du Chêne S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Pierre Biddaer 28, B-1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5231184 (02) 5231184

Fax (fax): (02) 5211515 (02) 5211515

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quartier du Chêne S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quartier du Chêne S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quartier du Chêne S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quartier du Chêne S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quartier du Chêne S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quartier du Chêne S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quartier du Chêne S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quartier du Chêne S.P.R.L.
Products information Quartier du Chêne S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE07281433105
Ondernemingsnummer: 7148223876
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Quartier du Chêne S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quartier du Chêne S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Quartier du Chêne S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quartier du Chêne S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Quartier du Chêne S.P.R.L.

275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
87340101. Film badge service, stralingsdetectie | Film badge service, radiation detection

Werken bij Quartier du Chêne S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quartier du Chêne S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quartier du Chêne S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quartier du Chêne S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Quartier du Chêne S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Quartier du Chêne S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quartier du Chêne S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Quartier du Chêne S.P.R.L.. Quartier du Chêne S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quartier du Chêne S.P.R.L.. Leave a respond for Quartier du Chêne S.P.R.L.. Quartier du Chêne S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quartier du Chêne S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Quartier du Chêne S.P.R.L.
Location of Quartier du Chêne S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Quartier du Chêne S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Quartier du Chêne S.P.R.L. Quartier du Chêne S.P.R.L.: ANNYS GINO | Leloup SA | HORIZON vzw | SHERATON BRUSSELS HOTELS & TOWERS SPRL | Althaea Development

Other related companies as Quartier du Chêne S.P.R.L.: ANNYS GINO | Leloup SA | HORIZON vzw | SHERATON BRUSSELS HOTELS & TOWERS SPRL | Althaea Development

Quartier du Chêne S.P.R.L. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Quartier du Chêne S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07281433105. Het bedrijf Quartier du Chêne S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Pierre Biddaer 28, B-1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Quartier du Chêne S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quartier du Chêne S.P.R.L. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quartier du Chêne S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quartier du Chêne S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Quartier du Chêne S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quartier du Chêne S.P.R.L. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Quartier du Chêne S.P.R.L., company assigned to the tax number BE07281433105. The company Quartier du Chêne S.P.R.L. is located at the address: Rue Pierre Biddaer 28, B-1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Quartier du Chêne S.P.R.L. were not found.
The main activity of Quartier du Chêne S.P.R.L. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Quartier du Chêne S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Quartier du Chêne S.P.R.L., open positions, location of Quartier du Chêne S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quartier du Chêne S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quartier du Chêne S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quartier du Chêne S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quartier du Chêne S.P.R.L., employees, financial statistics.