Protein Technologies International N.V.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Protein Technologies International N.V.
Private companiesCommunications • Protein Technologies International N.V.

Contactgegevens Protein Technologies International N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Protein Technologies International N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Protein Technologies International N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zwaanhofweg 1, B-8900 Ieper, België

Telefoon (phone): (057) 228421 (057) 228421

Fax (fax): (057) 216576 (057) 216576

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Protein Technologies International N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Protein Technologies International N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Protein Technologies International N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Protein Technologies International N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Protein Technologies International N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Protein Technologies International N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Protein Technologies International N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Protein Technologies International N.V.
Products information Protein Technologies International N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04772705078
Ondernemingsnummer: 1688568115
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Protein Technologies International N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Protein Technologies International N.V.
(Get full report from official database of BE for Protein Technologies International N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Protein Technologies International N.V.
Addition kinds of activities for Protein Technologies International N.V.

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
34950103. Instrumentveren, precisie | Instrument springs, precision
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
73840201. Film ontwikkeling en drukwerk | Film developing and printing
73891501. Lettering service | Lettering service
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij Protein Technologies International N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Protein Technologies International N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Protein Technologies International N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Protein Technologies International N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van Protein Technologies International N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Protein Technologies International N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Protein Technologies International N.V.. Laat een reactie achter voor Protein Technologies International N.V.. Protein Technologies International N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Protein Technologies International N.V.. Leave a respond for Protein Technologies International N.V.. Protein Technologies International N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Protein Technologies International N.V. op de google maps. Adres en contacten Protein Technologies International N.V.
Location of Protein Technologies International N.V. on the google maps. Address and contacts of Protein Technologies International N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Protein Technologies International N.V. Protein Technologies International N.V.: SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA | André Roiseux | Franchimont Télévision Informatique SPRL | Camping Jagershof | DDM

Other related companies as Protein Technologies International N.V.: SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA | André Roiseux | Franchimont Télévision Informatique SPRL | Camping Jagershof | DDM

Protein Technologies International N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Protein Technologies International N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772705078. Het bedrijf Protein Technologies International N.V. bevindt zich op het adres: Zwaanhofweg 1, B-8900 Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 127,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Protein Technologies International N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Protein Technologies International N.V. is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Protein Technologies International N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Protein Technologies International N.V., openstaande posities, locatie van Protein Technologies International N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Protein Technologies International N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Protein Technologies International N.V., company assigned to the tax number BE04772705078. The company Protein Technologies International N.V. is located at the address: Zwaanhofweg 1, B-8900 Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 127,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Protein Technologies International N.V. were not found.
The main activity of Protein Technologies International N.V. is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Protein Technologies International N.V. is not available. You also can look at reviews of Protein Technologies International N.V., open positions, location of Protein Technologies International N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Protein Technologies International N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Protein Technologies International N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Protein Technologies International N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Protein Technologies International N.V., employees, financial statistics.