PP Elec-Electricité Général

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • PP Elec-Electricité Général
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • PP Elec-Electricité Général

Contactgegevens PP Elec-Electricité Général: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PP Elec-Electricité Général: address, phone, fax, email, website, opening hours

PP Elec-Electricité Général

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de Fleurjoux 376, B-6224 Wanfercée-Baulet, België

Telefoon (phone): (071) 818074 (071) 818074

Fax (fax): (071) 818074 (071) 818074

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PP Elec-Electricité Général: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PP Elec-Electricité Général"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PP Elec-Electricité Général"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PP Elec-Electricité Général, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PP Elec-Electricité Général. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PP Elec-Electricité Général, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PP Elec-Electricité Général. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PP Elec-Electricité Général
Products information PP Elec-Electricité Général

BTW identificatienummer (tax): BE06319030761
Ondernemingsnummer: 7820587158
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PP Elec-Electricité Général zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PP Elec-Electricité Général
(Get full report from official database of BE for PP Elec-Electricité Général)

Aanvulling soorten activiteiten voor PP Elec-Electricité Général
Addition kinds of activities for PP Elec-Electricité Général

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
36740304. Foto-elektrische magnetische apparaten | Photoelectric magnetic devices
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij PP Elec-Electricité Général: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PP Elec-Electricité Général: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PP Elec-Electricité Général. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PP Elec-Electricité Général. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van PP Elec-Electricité Général in sociale netwerken
Look for responds of PP Elec-Electricité Général in social networks

Lees alle opmerkingen voor PP Elec-Electricité Général. Laat een reactie achter voor PP Elec-Electricité Général. PP Elec-Electricité Général bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PP Elec-Electricité Général. Leave a respond for PP Elec-Electricité Général. PP Elec-Electricité Général on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PP Elec-Electricité Général op de google maps. Adres en contacten PP Elec-Electricité Général
Location of PP Elec-Electricité Général on the google maps. Address and contacts of PP Elec-Electricité Général

Andere gerelateerde bedrijven als come PP Elec-Electricité Général PP Elec-Electricité Général: Kortrijks Petroleumbedrijf | HAKO BELGIUM NV | Nettech | Burotec BVBA | Golf & TI

Other related companies as PP Elec-Electricité Général: Kortrijks Petroleumbedrijf | HAKO BELGIUM NV | Nettech | Burotec BVBA | Golf & TI

PP Elec-Electricité Général is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is PP Elec-Electricité Général, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319030761. Het bedrijf PP Elec-Electricité Général bevindt zich op het adres: Rue de Fleurjoux 376, B-6224 Wanfercée-Baulet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PP Elec-Electricité Général zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PP Elec-Electricité Général is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PP Elec-Electricité Général is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PP Elec-Electricité Général, openstaande posities, locatie van PP Elec-Electricité Général op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PP Elec-Electricité Général is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is PP Elec-Electricité Général, company assigned to the tax number BE06319030761. The company PP Elec-Electricité Général is located at the address: Rue de Fleurjoux 376, B-6224 Wanfercée-Baulet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PP Elec-Electricité Général were not found.
The main activity of PP Elec-Electricité Général is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PP Elec-Electricité Général is not available. You also can look at reviews of PP Elec-Electricité Général, open positions, location of PP Elec-Electricité Général on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PP Elec-Electricité Général, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PP Elec-Electricité Général, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PP Elec-Electricité Général, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PP Elec-Electricité Général, employees, financial statistics.