Plastiservice S.P.R.L.

Contactgegevens Plastiservice S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plastiservice S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plastiservice S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Z.I. de Jumet - Allée Centrale, B-6040 Jumet (Charleroi), België

Telefoon (phone): (071) 35 95 82 (071) 35 95 82

Fax (fax): (071) 35 98 69 (071) 35 98 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plastiservice S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plastiservice S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plastiservice S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plastiservice S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plastiservice S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plastiservice S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plastiservice S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plastiservice S.P.R.L.
Products information Plastiservice S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01908294677
Ondernemingsnummer: 9453430175
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Plastiservice S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plastiservice S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Plastiservice S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plastiservice S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Plastiservice S.P.R.L.

207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
50840204. Textielmachines en apparatuur | Textile machinery and equipment
80499904. Pedicure | Chiropodist
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij Plastiservice S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plastiservice S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plastiservice S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plastiservice S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen en de orde en netheid in het magazijn.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

Zoek naar antwoorden van Plastiservice S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Plastiservice S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plastiservice S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Plastiservice S.P.R.L.. Plastiservice S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plastiservice S.P.R.L.. Leave a respond for Plastiservice S.P.R.L.. Plastiservice S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plastiservice S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Plastiservice S.P.R.L.
Location of Plastiservice S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Plastiservice S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Plastiservice S.P.R.L. Plastiservice S.P.R.L.: ADS INDUSTRIES NV | ETABLISSEMENTEN VAN HOUDT BVBA | Claesen BVBA | Delaby G | s.w.l.m. s.a.

Other related companies as Plastiservice S.P.R.L.: ADS INDUSTRIES NV | ETABLISSEMENTEN VAN HOUDT BVBA | Claesen BVBA | Delaby G | s.w.l.m. s.a.

Plastiservice S.P.R.L. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Plastiservice S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01908294677. Het bedrijf Plastiservice S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Z.I. de Jumet - Allée Centrale, B-6040 Jumet (Charleroi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Plastiservice S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plastiservice S.P.R.L. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plastiservice S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plastiservice S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Plastiservice S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Plastiservice S.P.R.L. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Plastiservice S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01908294677. The company Plastiservice S.P.R.L. is located at the address: Z.I. de Jumet - Allée Centrale, B-6040 Jumet (Charleroi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Plastiservice S.P.R.L. were not found.
The main activity of Plastiservice S.P.R.L. is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Plastiservice S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Plastiservice S.P.R.L., open positions, location of Plastiservice S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plastiservice S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plastiservice S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plastiservice S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plastiservice S.P.R.L., employees, financial statistics.