Pikt-O-Norm N.V.

Contactgegevens Pikt-O-Norm N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pikt-O-Norm N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pikt-O-Norm N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Van Stralenlei 70, B-2170 Merksem, België

Telefoon (phone): (03) 646 95 59 (03) 646 95 59

Fax (fax): (03) 644 85 07 (03) 644 85 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pikt-O-Norm N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pikt-O-Norm N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pikt-O-Norm N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pikt-O-Norm N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pikt-O-Norm N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pikt-O-Norm N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pikt-O-Norm N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pikt-O-Norm N.V.
Products information Pikt-O-Norm N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02175811767
Ondernemingsnummer: 2300781250
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Pikt-O-Norm N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pikt-O-Norm N.V.
(Get full report from official database of BE for Pikt-O-Norm N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pikt-O-Norm N.V.
Addition kinds of activities for Pikt-O-Norm N.V.

239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
20260204. Kwark | Cottage cheese
28160302. Bot zwart | Bone black
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
39499903. Boomerangs | Boomerangs
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
73899953. Vertaal diensten | Translation services

Werken bij Pikt-O-Norm N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pikt-O-Norm N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pikt-O-Norm N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pikt-O-Norm N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

Zoek naar antwoorden van Pikt-O-Norm N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Pikt-O-Norm N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pikt-O-Norm N.V.. Laat een reactie achter voor Pikt-O-Norm N.V.. Pikt-O-Norm N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pikt-O-Norm N.V.. Leave a respond for Pikt-O-Norm N.V.. Pikt-O-Norm N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pikt-O-Norm N.V. op de google maps. Adres en contacten Pikt-O-Norm N.V.
Location of Pikt-O-Norm N.V. on the google maps. Address and contacts of Pikt-O-Norm N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pikt-O-Norm N.V. Pikt-O-Norm N.V.: Bon Accueil | WELLNESS KLINIEK VOOR PLASTISCHE CHIRURGIE EN ESTHETISCHE GENEESKUNDE | C.S.D. Motors NV | Antwerp Building Consultants bvba | JAMES COX

Other related companies as Pikt-O-Norm N.V.: Bon Accueil | WELLNESS KLINIEK VOOR PLASTISCHE CHIRURGIE EN ESTHETISCHE GENEESKUNDE | C.S.D. Motors NV | Antwerp Building Consultants bvba | JAMES COX

Pikt-O-Norm N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pikt-O-Norm N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02175811767. Het bedrijf Pikt-O-Norm N.V. bevindt zich op het adres: Van Stralenlei 70, B-2170 Merksem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Pikt-O-Norm N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pikt-O-Norm N.V. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pikt-O-Norm N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pikt-O-Norm N.V., openstaande posities, locatie van Pikt-O-Norm N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pikt-O-Norm N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Pikt-O-Norm N.V., company assigned to the tax number BE02175811767. The company Pikt-O-Norm N.V. is located at the address: Van Stralenlei 70, B-2170 Merksem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Pikt-O-Norm N.V. were not found.
The main activity of Pikt-O-Norm N.V. is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pikt-O-Norm N.V. is not available. You also can look at reviews of Pikt-O-Norm N.V., open positions, location of Pikt-O-Norm N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pikt-O-Norm N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pikt-O-Norm N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pikt-O-Norm N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pikt-O-Norm N.V., employees, financial statistics.