Pic-Nic B.V.B.A.

Contactgegevens Pic-Nic B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pic-Nic B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pic-Nic B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Berlaarsesteenweg 59, B-2500 Lier, België

Telefoon (phone): (03) 4802405 (03) 4802405

Fax (fax): (03) 4893119 (03) 4893119

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pic-Nic B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pic-Nic B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pic-Nic B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pic-Nic B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pic-Nic B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pic-Nic B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pic-Nic B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pic-Nic B.V.B.A.
Products information Pic-Nic B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09950286865
Ondernemingsnummer: 4944641113
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pic-Nic B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pic-Nic B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Pic-Nic B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pic-Nic B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Pic-Nic B.V.B.A.

1021. Koperertsen | Copper ores
209901. stropen | Syrups
308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij Pic-Nic B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pic-Nic B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pic-Nic B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pic-Nic B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een werfleider Industriebouw.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van Pic-Nic B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Pic-Nic B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pic-Nic B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Pic-Nic B.V.B.A.. Pic-Nic B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pic-Nic B.V.B.A.. Leave a respond for Pic-Nic B.V.B.A.. Pic-Nic B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pic-Nic B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Pic-Nic B.V.B.A.
Location of Pic-Nic B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Pic-Nic B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pic-Nic B.V.B.A. Pic-Nic B.V.B.A.: De Maerteleire NV | Binamé D | MACHIROUX & FILS SPRL | Bourgoensche Cruyce ('t) | BALTA

Other related companies as Pic-Nic B.V.B.A.: De Maerteleire NV | Binamé D | MACHIROUX & FILS SPRL | Bourgoensche Cruyce ('t) | BALTA

Pic-Nic B.V.B.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pic-Nic B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09950286865. Het bedrijf Pic-Nic B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Berlaarsesteenweg 59, B-2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 532,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pic-Nic B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pic-Nic B.V.B.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pic-Nic B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pic-Nic B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Pic-Nic B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pic-Nic B.V.B.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Pic-Nic B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09950286865. The company Pic-Nic B.V.B.A. is located at the address: Berlaarsesteenweg 59, B-2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 532,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pic-Nic B.V.B.A. were not found.
The main activity of Pic-Nic B.V.B.A. is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pic-Nic B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Pic-Nic B.V.B.A., open positions, location of Pic-Nic B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pic-Nic B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pic-Nic B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pic-Nic B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pic-Nic B.V.B.A., employees, financial statistics.