Philips Industrial Activities N.V.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Philips Industrial Activities N.V.
Private companiesFood Stores • Philips Industrial Activities N.V.

Contactgegevens Philips Industrial Activities N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philips Industrial Activities N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philips Industrial Activities N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoogveld 50, B-9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): (052) 261411 (052) 261411

Fax (fax): (052) 220867 (052) 220867

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philips Industrial Activities N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philips Industrial Activities N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philips Industrial Activities N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philips Industrial Activities N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philips Industrial Activities N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philips Industrial Activities N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philips Industrial Activities N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philips Industrial Activities N.V.
Products information Philips Industrial Activities N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09476776123
Ondernemingsnummer: 9713806152
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Philips Industrial Activities N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philips Industrial Activities N.V.
(Get full report from official database of BE for Philips Industrial Activities N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philips Industrial Activities N.V.
Addition kinds of activities for Philips Industrial Activities N.V.

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
91310400. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government

Werken bij Philips Industrial Activities N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philips Industrial Activities N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philips Industrial Activities N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philips Industrial Activities N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Bekister (m/v) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beernem zijn we op zoek naar een BEKISTER (m/v) Voor een tewerkstelling bij onze klant moet u ervaring en kennis hebben als een traditionele bekister, eveneens met het werken van doka-panelen of gelijkaardig Je zal voornamelijk instaan voor de plaatsing van betonkelders

  • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van Philips Industrial Activities N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Philips Industrial Activities N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philips Industrial Activities N.V.. Laat een reactie achter voor Philips Industrial Activities N.V.. Philips Industrial Activities N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philips Industrial Activities N.V.. Leave a respond for Philips Industrial Activities N.V.. Philips Industrial Activities N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philips Industrial Activities N.V. op de google maps. Adres en contacten Philips Industrial Activities N.V.
Location of Philips Industrial Activities N.V. on the google maps. Address and contacts of Philips Industrial Activities N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Philips Industrial Activities N.V. Philips Industrial Activities N.V.: Donck Didier | ALARME DE PROTECT BEAUVOIS | Central Auto | Garage du Hainaut SA | Alcopa NV

Other related companies as Philips Industrial Activities N.V.: Donck Didier | ALARME DE PROTECT BEAUVOIS | Central Auto | Garage du Hainaut SA | Alcopa NV

Philips Industrial Activities N.V. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Philips Industrial Activities N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09476776123. Het bedrijf Philips Industrial Activities N.V. bevindt zich op het adres: Hoogveld 50, B-9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 191,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Philips Industrial Activities N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philips Industrial Activities N.V. is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philips Industrial Activities N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philips Industrial Activities N.V., openstaande posities, locatie van Philips Industrial Activities N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philips Industrial Activities N.V. is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Philips Industrial Activities N.V., company assigned to the tax number BE09476776123. The company Philips Industrial Activities N.V. is located at the address: Hoogveld 50, B-9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 191,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Philips Industrial Activities N.V. were not found.
The main activity of Philips Industrial Activities N.V. is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Philips Industrial Activities N.V. is not available. You also can look at reviews of Philips Industrial Activities N.V., open positions, location of Philips Industrial Activities N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philips Industrial Activities N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philips Industrial Activities N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philips Industrial Activities N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philips Industrial Activities N.V., employees, financial statistics.