Pasek Stephan et Cie S.A.

Contactgegevens Pasek Stephan et Cie S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pasek Stephan et Cie S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pasek Stephan et Cie S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chaussee de Dinant 13, B-5537 Anhée, België

Telefoon (phone): (082) 61 02 00 (082) 61 02 00

Fax (fax): (082) 61 36 95 (082) 61 36 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pasek Stephan et Cie S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pasek Stephan et Cie S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pasek Stephan et Cie S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pasek Stephan et Cie S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pasek Stephan et Cie S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pasek Stephan et Cie S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pasek Stephan et Cie S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pasek Stephan et Cie S.A.
Products information Pasek Stephan et Cie S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08701141357
Ondernemingsnummer: 6187194824
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pasek Stephan et Cie S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pasek Stephan et Cie S.A.
(Get full report from official database of BE for Pasek Stephan et Cie S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pasek Stephan et Cie S.A.
Addition kinds of activities for Pasek Stephan et Cie S.A.

23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
25140300. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
28990114. Spearmint olie | Spearmint oil
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
73349902. Mimeographing | Mimeographing

Werken bij Pasek Stephan et Cie S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pasek Stephan et Cie S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pasek Stephan et Cie S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pasek Stephan et Cie S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van Pasek Stephan et Cie S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Pasek Stephan et Cie S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pasek Stephan et Cie S.A.. Laat een reactie achter voor Pasek Stephan et Cie S.A.. Pasek Stephan et Cie S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pasek Stephan et Cie S.A.. Leave a respond for Pasek Stephan et Cie S.A.. Pasek Stephan et Cie S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pasek Stephan et Cie S.A. op de google maps. Adres en contacten Pasek Stephan et Cie S.A.
Location of Pasek Stephan et Cie S.A. on the google maps. Address and contacts of Pasek Stephan et Cie S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pasek Stephan et Cie S.A. Pasek Stephan et Cie S.A.: Jacques Jean-Pierre | Electro Hermans-Mullens NV | Garage Guy | FIAT Delegation Europe | Michel Pirmez

Other related companies as Pasek Stephan et Cie S.A.: Jacques Jean-Pierre | Electro Hermans-Mullens NV | Garage Guy | FIAT Delegation Europe | Michel Pirmez

Pasek Stephan et Cie S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pasek Stephan et Cie S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08701141357. Het bedrijf Pasek Stephan et Cie S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee de Dinant 13, B-5537 Anhée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pasek Stephan et Cie S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pasek Stephan et Cie S.A. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pasek Stephan et Cie S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pasek Stephan et Cie S.A., openstaande posities, locatie van Pasek Stephan et Cie S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pasek Stephan et Cie S.A. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Pasek Stephan et Cie S.A., company assigned to the tax number BE08701141357. The company Pasek Stephan et Cie S.A. is located at the address: Chaussee de Dinant 13, B-5537 Anhée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pasek Stephan et Cie S.A. were not found.
The main activity of Pasek Stephan et Cie S.A. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pasek Stephan et Cie S.A. is not available. You also can look at reviews of Pasek Stephan et Cie S.A., open positions, location of Pasek Stephan et Cie S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pasek Stephan et Cie S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pasek Stephan et Cie S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pasek Stephan et Cie S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pasek Stephan et Cie S.A., employees, financial statistics.