Pan All N.V.

Contactgegevens Pan All N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pan All N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pan All N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): I.Z. Diebeke 13, B-9500 Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): (054) 412471 (054) 412471

Fax (fax): (054) 418506 (054) 418506

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pan All N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pan All N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pan All N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pan All N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pan All N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pan All N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pan All N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pan All N.V.
Products information Pan All N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06586273193
Ondernemingsnummer: 2116760253
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Pan All N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pan All N.V.
(Get full report from official database of BE for Pan All N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pan All N.V.
Addition kinds of activities for Pan All N.V.

201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
283601. Bloedderivaten | Blood derivatives
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
26210904. Gebouwpapier en velden, anders | Building paper and felts, nec
26210909. Isolatiebekleding, papier | Insulation siding, paper
33120104. Kolengas, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal gas, derived from chemical recovery coke ovens
38429921. brancards | Stretchers
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij Pan All N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pan All N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pan All N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pan All N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

Zoek naar antwoorden van Pan All N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Pan All N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pan All N.V.. Laat een reactie achter voor Pan All N.V.. Pan All N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pan All N.V.. Leave a respond for Pan All N.V.. Pan All N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pan All N.V. op de google maps. Adres en contacten Pan All N.V.
Location of Pan All N.V. on the google maps. Address and contacts of Pan All N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pan All N.V. Pan All N.V.: TVH FORKLIFT PARTS NV | Aan Huis Begeleiding-De Bolster Consulting COMM.V | Hanssen J-M BVBA | Outilac SA | J.P.M

Other related companies as Pan All N.V.: TVH FORKLIFT PARTS NV | Aan Huis Begeleiding-De Bolster Consulting COMM.V | Hanssen J-M BVBA | Outilac SA | J.P.M

Pan All N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pan All N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06586273193. Het bedrijf Pan All N.V. bevindt zich op het adres: I.Z. Diebeke 13, B-9500 Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Pan All N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pan All N.V. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pan All N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pan All N.V., openstaande posities, locatie van Pan All N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pan All N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Pan All N.V., company assigned to the tax number BE06586273193. The company Pan All N.V. is located at the address: I.Z. Diebeke 13, B-9500 Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Pan All N.V. were not found.
The main activity of Pan All N.V. is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pan All N.V. is not available. You also can look at reviews of Pan All N.V., open positions, location of Pan All N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pan All N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pan All N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pan All N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pan All N.V., employees, financial statistics.