P. Van Hollebeke N.V.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • P. Van Hollebeke N.V.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • P. Van Hollebeke N.V.

Contactgegevens P. Van Hollebeke N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. Van Hollebeke N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. Van Hollebeke N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oostnieuwkerksesteenweg 207, B-8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): (051) 229595 (051) 229595

Fax (fax): (051) 241422 (051) 241422

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. Van Hollebeke N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. Van Hollebeke N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. Van Hollebeke N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. Van Hollebeke N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. Van Hollebeke N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. Van Hollebeke N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. Van Hollebeke N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. Van Hollebeke N.V.
Products information P. Van Hollebeke N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04427459716
Ondernemingsnummer: 4857849121
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in P. Van Hollebeke N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. Van Hollebeke N.V.
(Get full report from official database of BE for P. Van Hollebeke N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. Van Hollebeke N.V.
Addition kinds of activities for P. Van Hollebeke N.V.

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
238599. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
39140507. Toiletartikelen, roestvrij staal | Toilet ware, stainless steel
55719907. All-terrain voertuig onderdelen en accessoires | All-terrain vehicle parts and accessories
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij P. Van Hollebeke N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. Van Hollebeke N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. Van Hollebeke N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. Van Hollebeke N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van P. Van Hollebeke N.V. in sociale netwerken
Look for responds of P. Van Hollebeke N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. Van Hollebeke N.V.. Laat een reactie achter voor P. Van Hollebeke N.V.. P. Van Hollebeke N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. Van Hollebeke N.V.. Leave a respond for P. Van Hollebeke N.V.. P. Van Hollebeke N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. Van Hollebeke N.V. op de google maps. Adres en contacten P. Van Hollebeke N.V.
Location of P. Van Hollebeke N.V. on the google maps. Address and contacts of P. Van Hollebeke N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come P. Van Hollebeke N.V. P. Van Hollebeke N.V.: De Bruyn BVBA | Pyrogas BVBA | De Snip Feestzaal | Altiga Belgium S.A | Chassis-One

Other related companies as P. Van Hollebeke N.V.: De Bruyn BVBA | Pyrogas BVBA | De Snip Feestzaal | Altiga Belgium S.A | Chassis-One

P. Van Hollebeke N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is P. Van Hollebeke N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04427459716. Het bedrijf P. Van Hollebeke N.V. bevindt zich op het adres: Oostnieuwkerksesteenweg 207, B-8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in P. Van Hollebeke N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. Van Hollebeke N.V. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. Van Hollebeke N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. Van Hollebeke N.V., openstaande posities, locatie van P. Van Hollebeke N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P. Van Hollebeke N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is P. Van Hollebeke N.V., company assigned to the tax number BE04427459716. The company P. Van Hollebeke N.V. is located at the address: Oostnieuwkerksesteenweg 207, B-8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in P. Van Hollebeke N.V. were not found.
The main activity of P. Van Hollebeke N.V. is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P. Van Hollebeke N.V. is not available. You also can look at reviews of P. Van Hollebeke N.V., open positions, location of P. Van Hollebeke N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. Van Hollebeke N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. Van Hollebeke N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. Van Hollebeke N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. Van Hollebeke N.V., employees, financial statistics.