Ortec PlanningSystems B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Ortec PlanningSystems B.V.B.A.
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Ortec PlanningSystems B.V.B.A.

Contactgegevens Ortec PlanningSystems B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ortec PlanningSystems B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ortec PlanningSystems B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kasteel den Brandt, Beukenlaan 12, B-2020 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2318834 (03) 2318834

Fax (fax): (03) 2337952 (03) 2337952

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ortec PlanningSystems B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ortec PlanningSystems B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ortec PlanningSystems B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ortec PlanningSystems B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ortec PlanningSystems B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ortec PlanningSystems B.V.B.A.
Products information Ortec PlanningSystems B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06054534912
Ondernemingsnummer: 8036193847
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ortec PlanningSystems B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ortec PlanningSystems B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Ortec PlanningSystems B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ortec PlanningSystems B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Ortec PlanningSystems B.V.B.A.

20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
22610100. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
22730400. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
28610200. Houtextracten | Wood extract products
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper

Werken bij Ortec PlanningSystems B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ortec PlanningSystems B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Ortec PlanningSystems B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ortec PlanningSystems B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Ortec PlanningSystems B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Leave a respond for Ortec PlanningSystems B.V.B.A.. Ortec PlanningSystems B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ortec PlanningSystems B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Ortec PlanningSystems B.V.B.A.
Location of Ortec PlanningSystems B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Ortec PlanningSystems B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ortec PlanningSystems B.V.B.A. Ortec PlanningSystems B.V.B.A.: Electromatic St-Niklaas NV | Seremco N.V. | Antoine Vandewoude | Hepp | Rojatrans bvba

Other related companies as Ortec PlanningSystems B.V.B.A.: Electromatic St-Niklaas NV | Seremco N.V. | Antoine Vandewoude | Hepp | Rojatrans bvba

Ortec PlanningSystems B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ortec PlanningSystems B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06054534912. Het bedrijf Ortec PlanningSystems B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kasteel den Brandt, Beukenlaan 12, B-2020 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ortec PlanningSystems B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ortec PlanningSystems B.V.B.A. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ortec PlanningSystems B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ortec PlanningSystems B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Ortec PlanningSystems B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ortec PlanningSystems B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ortec PlanningSystems B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06054534912. The company Ortec PlanningSystems B.V.B.A. is located at the address: Kasteel den Brandt, Beukenlaan 12, B-2020 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ortec PlanningSystems B.V.B.A. were not found.
The main activity of Ortec PlanningSystems B.V.B.A. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ortec PlanningSystems B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Ortec PlanningSystems B.V.B.A., open positions, location of Ortec PlanningSystems B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ortec PlanningSystems B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ortec PlanningSystems B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ortec PlanningSystems B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ortec PlanningSystems B.V.B.A., employees, financial statistics.