Orffa Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Orffa Belgium N.V.
Private companiesAgricultural Services • Orffa Belgium N.V.

Contactgegevens Orffa Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orffa Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orffa Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oudemanstraat 6, B-1840 Londerzeel, België

Telefoon (phone): (052) 319519 (052) 319519

Fax (fax): (052) 304275 (052) 304275

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orffa Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orffa Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orffa Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orffa Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orffa Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orffa Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orffa Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orffa Belgium N.V.
Products information Orffa Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06085845947
Ondernemingsnummer: 4870483398
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Orffa Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orffa Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Orffa Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orffa Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Orffa Belgium N.V.

4121. Taxi's | Taxicabs
072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
51390000. Schoeisel | Footwear
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom
92110000. rechtbanken | Courts

Werken bij Orffa Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orffa Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orffa Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orffa Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Orffa Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Orffa Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orffa Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Orffa Belgium N.V.. Orffa Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orffa Belgium N.V.. Leave a respond for Orffa Belgium N.V.. Orffa Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orffa Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Orffa Belgium N.V.
Location of Orffa Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Orffa Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Orffa Belgium N.V. Orffa Belgium N.V.: Van Regenmortel | DML NV | ICHEC-ISC SAINT-LOUIS | Pemco Brugge N.V. | TROC WORLD INTERNATIONAL

Other related companies as Orffa Belgium N.V.: Van Regenmortel | DML NV | ICHEC-ISC SAINT-LOUIS | Pemco Brugge N.V. | TROC WORLD INTERNATIONAL

Orffa Belgium N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Orffa Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06085845947. Het bedrijf Orffa Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Oudemanstraat 6, B-1840 Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Orffa Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orffa Belgium N.V. is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orffa Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orffa Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Orffa Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orffa Belgium N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Orffa Belgium N.V., company assigned to the tax number BE06085845947. The company Orffa Belgium N.V. is located at the address: Oudemanstraat 6, B-1840 Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Orffa Belgium N.V. were not found.
The main activity of Orffa Belgium N.V. is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Orffa Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Orffa Belgium N.V., open positions, location of Orffa Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orffa Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orffa Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orffa Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orffa Belgium N.V., employees, financial statistics.