Optitech Telecom C.V.

Contactgegevens Optitech Telecom C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Optitech Telecom C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Optitech Telecom C.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kempischveldweg 75, B-2970 Schilde, België

Telefoon (phone): (03) 3801080 (03) 3801080

Fax (fax): (03) 3801085 (03) 3801085

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Optitech Telecom C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Optitech Telecom C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Optitech Telecom C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Optitech Telecom C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Optitech Telecom C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Optitech Telecom C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Optitech Telecom C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Optitech Telecom C.V.
Products information Optitech Telecom C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09476776123
Ondernemingsnummer: 9713806152
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Optitech Telecom C.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Optitech Telecom C.V.
(Get full report from official database of BE for Optitech Telecom C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Optitech Telecom C.V.
Addition kinds of activities for Optitech Telecom C.V.

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
28430303. Zachters (textielassistenten) | Softeners (textile assistants)
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec

Werken bij Optitech Telecom C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Optitech Telecom C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Optitech Telecom C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Optitech Telecom C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van Optitech Telecom C.V. in sociale netwerken
Look for responds of Optitech Telecom C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Optitech Telecom C.V.. Laat een reactie achter voor Optitech Telecom C.V.. Optitech Telecom C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Optitech Telecom C.V.. Leave a respond for Optitech Telecom C.V.. Optitech Telecom C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Optitech Telecom C.V. op de google maps. Adres en contacten Optitech Telecom C.V.
Location of Optitech Telecom C.V. on the google maps. Address and contacts of Optitech Telecom C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Optitech Telecom C.V. Optitech Telecom C.V.: Louveaux Bernard | Analytic Systems Imbema nv-sa | Centre scolaire Ste-Véronique & Marie José | Jungling S.A. | Nico Lelievre

Other related companies as Optitech Telecom C.V.: Louveaux Bernard | Analytic Systems Imbema nv-sa | Centre scolaire Ste-Véronique & Marie José | Jungling S.A. | Nico Lelievre

Optitech Telecom C.V. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Optitech Telecom C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09476776123. Het bedrijf Optitech Telecom C.V. bevindt zich op het adres: Kempischveldweg 75, B-2970 Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 191,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Optitech Telecom C.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Optitech Telecom C.V. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Optitech Telecom C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Optitech Telecom C.V., openstaande posities, locatie van Optitech Telecom C.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Optitech Telecom C.V. is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Optitech Telecom C.V., company assigned to the tax number BE09476776123. The company Optitech Telecom C.V. is located at the address: Kempischveldweg 75, B-2970 Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 191,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Optitech Telecom C.V. were not found.
The main activity of Optitech Telecom C.V. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Optitech Telecom C.V. is not available. You also can look at reviews of Optitech Telecom C.V., open positions, location of Optitech Telecom C.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Optitech Telecom C.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Optitech Telecom C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Optitech Telecom C.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Optitech Telecom C.V., employees, financial statistics.