Opmetaal N.V.

Contactgegevens Opmetaal N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Opmetaal N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Opmetaal N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lichterveldestraat 129a, B-8610 Kortemark, België

Telefoon (phone): (051) 569801 (051) 569801

Fax (fax): (051) 569909 (051) 569909

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Opmetaal N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Opmetaal N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Opmetaal N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Opmetaal N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Opmetaal N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Opmetaal N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Opmetaal N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Opmetaal N.V.
Products information Opmetaal N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01908294677
Ondernemingsnummer: 9453430175
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Opmetaal N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Opmetaal N.V.
(Get full report from official database of BE for Opmetaal N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Opmetaal N.V.
Addition kinds of activities for Opmetaal N.V.

355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
34919908. Stoomvallen | Steam traps
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines

Werken bij Opmetaal N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Opmetaal N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Opmetaal N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Opmetaal N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Opmetaal N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Opmetaal N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Opmetaal N.V.. Laat een reactie achter voor Opmetaal N.V.. Opmetaal N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Opmetaal N.V.. Leave a respond for Opmetaal N.V.. Opmetaal N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Opmetaal N.V. op de google maps. Adres en contacten Opmetaal N.V.
Location of Opmetaal N.V. on the google maps. Address and contacts of Opmetaal N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Opmetaal N.V. Opmetaal N.V.: IKONE-LABO PHOTO PROFESSIONNEL | HVH RECLAME.BE | Carpentier | DEWALQUE-METALL SPRL | Daniel THEISSEN

Other related companies as Opmetaal N.V.: IKONE-LABO PHOTO PROFESSIONNEL | HVH RECLAME.BE | Carpentier | DEWALQUE-METALL SPRL | Daniel THEISSEN

Opmetaal N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Opmetaal N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01908294677. Het bedrijf Opmetaal N.V. bevindt zich op het adres: Lichterveldestraat 129a, B-8610 Kortemark. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Opmetaal N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Opmetaal N.V. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Opmetaal N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Opmetaal N.V., openstaande posities, locatie van Opmetaal N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Opmetaal N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Opmetaal N.V., company assigned to the tax number BE01908294677. The company Opmetaal N.V. is located at the address: Lichterveldestraat 129a, B-8610 Kortemark. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Opmetaal N.V. were not found.
The main activity of Opmetaal N.V. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Opmetaal N.V. is not available. You also can look at reviews of Opmetaal N.V., open positions, location of Opmetaal N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Opmetaal N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Opmetaal N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Opmetaal N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Opmetaal N.V., employees, financial statistics.