Omnichem S.A.

Contactgegevens Omnichem S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Omnichem S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Omnichem S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Fond Jean Paques 8, B-1348 Louvain-la-Neuve, België

Telefoon (phone): (010) 483111 (010) 483111

Fax (fax): (010) 450693 (010) 450693

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Omnichem S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Omnichem S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Omnichem S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Omnichem S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Omnichem S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Omnichem S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Omnichem S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Omnichem S.A.
Products information Omnichem S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09135650634
Ondernemingsnummer: 9150756835
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Omnichem S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Omnichem S.A.
(Get full report from official database of BE for Omnichem S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Omnichem S.A.
Addition kinds of activities for Omnichem S.A.

283304. Dierlijke producten | Animal based products
22590402. Gordels en andere basiskleding, gebreid | Girdles and other foundation garments, knit
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
36799914. Tube transformator assemblies gebruikt bij het afvuren van elektronische buizen | Tube transformer assemblies used in firing electronic tubes
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes

Werken bij Omnichem S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Omnichem S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Omnichem S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Omnichem S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Project engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

Zoek naar antwoorden van Omnichem S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Omnichem S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Omnichem S.A.. Laat een reactie achter voor Omnichem S.A.. Omnichem S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Omnichem S.A.. Leave a respond for Omnichem S.A.. Omnichem S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Omnichem S.A. op de google maps. Adres en contacten Omnichem S.A.
Location of Omnichem S.A. on the google maps. Address and contacts of Omnichem S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Omnichem S.A. Omnichem S.A.: Varel Alarmgroup | Entreprises Jacques Delens SA | Bolintrans N.V. | Hotel Opra Comique | Judice Meubles sa

Other related companies as Omnichem S.A.: Varel Alarmgroup | Entreprises Jacques Delens SA | Bolintrans N.V. | Hotel Opra Comique | Judice Meubles sa

Omnichem S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Omnichem S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09135650634. Het bedrijf Omnichem S.A. bevindt zich op het adres: Rue Fond Jean Paques 8, B-1348 Louvain-la-Neuve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Omnichem S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Omnichem S.A. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Omnichem S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Omnichem S.A., openstaande posities, locatie van Omnichem S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Omnichem S.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Omnichem S.A., company assigned to the tax number BE09135650634. The company Omnichem S.A. is located at the address: Rue Fond Jean Paques 8, B-1348 Louvain-la-Neuve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Omnichem S.A. were not found.
The main activity of Omnichem S.A. is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Omnichem S.A. is not available. You also can look at reviews of Omnichem S.A., open positions, location of Omnichem S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Omnichem S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Omnichem S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Omnichem S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Omnichem S.A., employees, financial statistics.