Omnia Limburg N.V.

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Omnia Limburg N.V.
Private companiesTextile Mill Products • Omnia Limburg N.V.

Contactgegevens Omnia Limburg N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Omnia Limburg N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Omnia Limburg N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zwaluwstraat 21, B-3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): (089) 848484 (089) 848484

Fax (fax): (089) 848474 (089) 848474

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Omnia Limburg N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Omnia Limburg N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Omnia Limburg N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Omnia Limburg N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Omnia Limburg N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Omnia Limburg N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Omnia Limburg N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Omnia Limburg N.V.
Products information Omnia Limburg N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08319915771
Ondernemingsnummer: 1152160644
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Omnia Limburg N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Omnia Limburg N.V.
(Get full report from official database of BE for Omnia Limburg N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Omnia Limburg N.V.
Addition kinds of activities for Omnia Limburg N.V.

738910. Telefoondiensten | Telephone services
14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
23890105. Bretels | Suspenders
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij Omnia Limburg N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Omnia Limburg N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Omnia Limburg N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Omnia Limburg N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van Omnia Limburg N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Omnia Limburg N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Omnia Limburg N.V.. Laat een reactie achter voor Omnia Limburg N.V.. Omnia Limburg N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Omnia Limburg N.V.. Leave a respond for Omnia Limburg N.V.. Omnia Limburg N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Omnia Limburg N.V. op de google maps. Adres en contacten Omnia Limburg N.V.
Location of Omnia Limburg N.V. on the google maps. Address and contacts of Omnia Limburg N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Omnia Limburg N.V. Omnia Limburg N.V.: Vandecappelle NV | Centrapsy | Helvoet Pharma Belgium NV | Carrières du Hainaut S.A. | WHISE

Other related companies as Omnia Limburg N.V.: Vandecappelle NV | Centrapsy | Helvoet Pharma Belgium NV | Carrières du Hainaut S.A. | WHISE

Omnia Limburg N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Omnia Limburg N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08319915771. Het bedrijf Omnia Limburg N.V. bevindt zich op het adres: Zwaluwstraat 21, B-3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 769,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Omnia Limburg N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Omnia Limburg N.V. is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Omnia Limburg N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Omnia Limburg N.V., openstaande posities, locatie van Omnia Limburg N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Omnia Limburg N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Omnia Limburg N.V., company assigned to the tax number BE08319915771. The company Omnia Limburg N.V. is located at the address: Zwaluwstraat 21, B-3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 769,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Omnia Limburg N.V. were not found.
The main activity of Omnia Limburg N.V. is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Omnia Limburg N.V. is not available. You also can look at reviews of Omnia Limburg N.V., open positions, location of Omnia Limburg N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Omnia Limburg N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Omnia Limburg N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Omnia Limburg N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Omnia Limburg N.V., employees, financial statistics.