Olva Benelux B.V.B.A.

Contactgegevens Olva Benelux B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Olva Benelux B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Olva Benelux B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hardenvoort 16, B-2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2329962 (03) 2329962

Fax (fax): (03) 2260414 (03) 2260414

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Olva Benelux B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Olva Benelux B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Olva Benelux B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Olva Benelux B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Olva Benelux B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Olva Benelux B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Olva Benelux B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Olva Benelux B.V.B.A.
Products information Olva Benelux B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09526763916
Ondernemingsnummer: 7028198242
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Olva Benelux B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Olva Benelux B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Olva Benelux B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Olva Benelux B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Olva Benelux B.V.B.A.

289101. Sealants | Sealants
34119902. Kan deksels en eindjes, metaal | Can lids and ends, metal
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
79991300. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij Olva Benelux B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Olva Benelux B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Olva Benelux B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Olva Benelux B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van Olva Benelux B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Olva Benelux B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Olva Benelux B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Olva Benelux B.V.B.A.. Olva Benelux B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Olva Benelux B.V.B.A.. Leave a respond for Olva Benelux B.V.B.A.. Olva Benelux B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Olva Benelux B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Olva Benelux B.V.B.A.
Location of Olva Benelux B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Olva Benelux B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Olva Benelux B.V.B.A. Olva Benelux B.V.B.A.: Afsluitingen Wille NV | Branders G | De Gres E | Maes B.V.B.A. | Wings S.A.

Other related companies as Olva Benelux B.V.B.A.: Afsluitingen Wille NV | Branders G | De Gres E | Maes B.V.B.A. | Wings S.A.

Olva Benelux B.V.B.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Olva Benelux B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09526763916. Het bedrijf Olva Benelux B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hardenvoort 16, B-2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Olva Benelux B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Olva Benelux B.V.B.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Olva Benelux B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Olva Benelux B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Olva Benelux B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Olva Benelux B.V.B.A. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Olva Benelux B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09526763916. The company Olva Benelux B.V.B.A. is located at the address: Hardenvoort 16, B-2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Olva Benelux B.V.B.A. were not found.
The main activity of Olva Benelux B.V.B.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Olva Benelux B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Olva Benelux B.V.B.A., open positions, location of Olva Benelux B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Olva Benelux B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Olva Benelux B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Olva Benelux B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Olva Benelux B.V.B.A., employees, financial statistics.