Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Private companiesFurniture and Fixtures • Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Contactgegevens Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Boulevard Lambermont 140b8, B-1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 2162065 (02) 2162065

Fax (fax): (02) 2452837 (02) 2452837

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Office de Renseignements d'Adjudications S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Office de Renseignements d'Adjudications S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Office de Renseignements d'Adjudications S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Office de Renseignements d'Adjudications S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Products information Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08164459228
Ondernemingsnummer: 2185424804
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Office de Renseignements d'Adjudications S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
(Get full report from official database of BE for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Addition kinds of activities for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
22111001. Crinoline | Crinoline
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
28210402. Caseïne kunststoffen | Casein plastics
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
51910107. pesticiden | Pesticides
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor
94410401. Administratie van sociale en mannelijke programma's, federale overheid | Administration of social and manpower programs, federal government

Werken bij Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

Zoek naar antwoorden van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Laat een reactie achter voor Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Office de Renseignements d'Adjudications S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Leave a respond for Office de Renseignements d'Adjudications S.A.. Office de Renseignements d'Adjudications S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Office de Renseignements d'Adjudications S.A. op de google maps. Adres en contacten Office de Renseignements d'Adjudications S.A.
Location of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. on the google maps. Address and contacts of Office de Renseignements d'Adjudications S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Office de Renseignements d'Adjudications S.A. Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: BOLLOOK SECURITY | KX CONCEPT-ITI nv | Busch N.V. | David DEROUX | Christelle Dormal

Other related companies as Office de Renseignements d'Adjudications S.A.: BOLLOOK SECURITY | KX CONCEPT-ITI nv | Busch N.V. | David DEROUX | Christelle Dormal

Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Office de Renseignements d'Adjudications S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08164459228. Het bedrijf Office de Renseignements d'Adjudications S.A. bevindt zich op het adres: Boulevard Lambermont 140b8, B-1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Office de Renseignements d'Adjudications S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Office de Renseignements d'Adjudications S.A., openstaande posities, locatie van Office de Renseignements d'Adjudications S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is a company, that was registered 2001 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Office de Renseignements d'Adjudications S.A., company assigned to the tax number BE08164459228. The company Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is located at the address: Boulevard Lambermont 140b8, B-1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Office de Renseignements d'Adjudications S.A. were not found.
The main activity of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. is not available. You also can look at reviews of Office de Renseignements d'Adjudications S.A., open positions, location of Office de Renseignements d'Adjudications S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Office de Renseignements d'Adjudications S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Office de Renseignements d'Adjudications S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Office de Renseignements d'Adjudications S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Office de Renseignements d'Adjudications S.A., employees, financial statistics.