Nord Aandrijvingen België N.V.

Contactgegevens Nord Aandrijvingen België N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nord Aandrijvingen België N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nord Aandrijvingen België N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Boutersemdreef 24, B-2240 Zandhoven, België

Telefoon (phone): (03) 4845921 (03) 4845921

Fax (fax): (03) 4845924 (03) 4845924

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nord Aandrijvingen België N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nord Aandrijvingen België N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nord Aandrijvingen België N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nord Aandrijvingen België N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nord Aandrijvingen België N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nord Aandrijvingen België N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nord Aandrijvingen België N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nord Aandrijvingen België N.V.
Products information Nord Aandrijvingen België N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02314788818
Ondernemingsnummer: 7196838378
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Nord Aandrijvingen België N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nord Aandrijvingen België N.V.
(Get full report from official database of BE for Nord Aandrijvingen België N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nord Aandrijvingen België N.V.
Addition kinds of activities for Nord Aandrijvingen België N.V.

20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
20670000. Kauwgom | Chewing gum
32119905. Beeldglas | Picture glass
35640103. Blower filter units (oven blowers) | Blower filter units (furnace blowers)
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government

Werken bij Nord Aandrijvingen België N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nord Aandrijvingen België N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nord Aandrijvingen België N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nord Aandrijvingen België N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

Zoek naar antwoorden van Nord Aandrijvingen België N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Nord Aandrijvingen België N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nord Aandrijvingen België N.V.. Laat een reactie achter voor Nord Aandrijvingen België N.V.. Nord Aandrijvingen België N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nord Aandrijvingen België N.V.. Leave a respond for Nord Aandrijvingen België N.V.. Nord Aandrijvingen België N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nord Aandrijvingen België N.V. op de google maps. Adres en contacten Nord Aandrijvingen België N.V.
Location of Nord Aandrijvingen België N.V. on the google maps. Address and contacts of Nord Aandrijvingen België N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Nord Aandrijvingen België N.V. Nord Aandrijvingen België N.V.: ATMOSPHERE CUIR SPRL | Simons F&R | Conteyor Multibag Systems N.V. | HOFMAN, BOB | Haselbauwer Ronny

Other related companies as Nord Aandrijvingen België N.V.: ATMOSPHERE CUIR SPRL | Simons F&R | Conteyor Multibag Systems N.V. | HOFMAN, BOB | Haselbauwer Ronny

Nord Aandrijvingen België N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Nord Aandrijvingen België N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02314788818. Het bedrijf Nord Aandrijvingen België N.V. bevindt zich op het adres: Boutersemdreef 24, B-2240 Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Nord Aandrijvingen België N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nord Aandrijvingen België N.V. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nord Aandrijvingen België N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nord Aandrijvingen België N.V., openstaande posities, locatie van Nord Aandrijvingen België N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nord Aandrijvingen België N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Nord Aandrijvingen België N.V., company assigned to the tax number BE02314788818. The company Nord Aandrijvingen België N.V. is located at the address: Boutersemdreef 24, B-2240 Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Nord Aandrijvingen België N.V. were not found.
The main activity of Nord Aandrijvingen België N.V. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nord Aandrijvingen België N.V. is not available. You also can look at reviews of Nord Aandrijvingen België N.V., open positions, location of Nord Aandrijvingen België N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nord Aandrijvingen België N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nord Aandrijvingen België N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nord Aandrijvingen België N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nord Aandrijvingen België N.V., employees, financial statistics.