Neurodata Design S.A.

Contactgegevens Neurodata Design S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neurodata Design S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neurodata Design S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue de l'Expansion 9, B-4432 Alleur, België

Telefoon (phone): (04) 2469361 (04) 2469361

Fax (fax): (04) 2473179 (04) 2473179

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neurodata Design S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neurodata Design S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neurodata Design S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neurodata Design S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neurodata Design S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neurodata Design S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neurodata Design S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neurodata Design S.A.
Products information Neurodata Design S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05611236572
Ondernemingsnummer: 6434936523
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Neurodata Design S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neurodata Design S.A.
(Get full report from official database of BE for Neurodata Design S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neurodata Design S.A.
Addition kinds of activities for Neurodata Design S.A.

5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
285101. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
30690604. Gutta-percha verbindingen | Gutta-percha compounds
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
50850202. Verpakking, industrieel | Packing, industrial
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets
73890901. Charge account service | Charge account service

Werken bij Neurodata Design S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neurodata Design S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neurodata Design S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neurodata Design S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van Neurodata Design S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Neurodata Design S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neurodata Design S.A.. Laat een reactie achter voor Neurodata Design S.A.. Neurodata Design S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neurodata Design S.A.. Leave a respond for Neurodata Design S.A.. Neurodata Design S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neurodata Design S.A. op de google maps. Adres en contacten Neurodata Design S.A.
Location of Neurodata Design S.A. on the google maps. Address and contacts of Neurodata Design S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Neurodata Design S.A. Neurodata Design S.A.: Room BVBA | O.C.G.A. SA | ANIJS | Labyrint | Caisse de Prévoyance des Pharmaciens-CPP

Other related companies as Neurodata Design S.A.: Room BVBA | O.C.G.A. SA | ANIJS | Labyrint | Caisse de Prévoyance des Pharmaciens-CPP

Neurodata Design S.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Neurodata Design S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05611236572. Het bedrijf Neurodata Design S.A. bevindt zich op het adres: Avenue de l'Expansion 9, B-4432 Alleur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 713,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Neurodata Design S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neurodata Design S.A. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neurodata Design S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neurodata Design S.A., openstaande posities, locatie van Neurodata Design S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Neurodata Design S.A. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Neurodata Design S.A., company assigned to the tax number BE05611236572. The company Neurodata Design S.A. is located at the address: Avenue de l'Expansion 9, B-4432 Alleur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 713,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Neurodata Design S.A. were not found.
The main activity of Neurodata Design S.A. is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Neurodata Design S.A. is not available. You also can look at reviews of Neurodata Design S.A., open positions, location of Neurodata Design S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neurodata Design S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neurodata Design S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neurodata Design S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neurodata Design S.A., employees, financial statistics.