N.V. Roularta Media Group

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • N.V. Roularta Media Group
Private companiesRailroad Transportation • N.V. Roularta Media Group

Contactgegevens N.V. Roularta Media Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data N.V. Roularta Media Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

N.V. Roularta Media Group

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Meiboomlaan 33, B-8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): (051) 26 61 11 (051) 26 61 11

Fax (fax): (051) 26 68 66 (051) 26 68 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) N.V. Roularta Media Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "N.V. Roularta Media Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "N.V. Roularta Media Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van N.V. Roularta Media Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen N.V. Roularta Media Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of N.V. Roularta Media Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees N.V. Roularta Media Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti N.V. Roularta Media Group
Products information N.V. Roularta Media Group

BTW identificatienummer (tax): BE03668579101
Ondernemingsnummer: 2953094482
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in N.V. Roularta Media Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor N.V. Roularta Media Group
(Get full report from official database of BE for N.V. Roularta Media Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor N.V. Roularta Media Group
Addition kinds of activities for N.V. Roularta Media Group

205199. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
32969903. Dakbedekkingmatten, minerale wol | Roofing mats, mineral wool
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon
96619901. Ruimtevlucht operaties, overheid | Space flight operations, government

Werken bij N.V. Roularta Media Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in N.V. Roularta Media Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor N.V. Roularta Media Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for N.V. Roularta Media Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van N.V. Roularta Media Group in sociale netwerken
Look for responds of N.V. Roularta Media Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor N.V. Roularta Media Group. Laat een reactie achter voor N.V. Roularta Media Group. N.V. Roularta Media Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for N.V. Roularta Media Group. Leave a respond for N.V. Roularta Media Group. N.V. Roularta Media Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie N.V. Roularta Media Group op de google maps. Adres en contacten N.V. Roularta Media Group
Location of N.V. Roularta Media Group on the google maps. Address and contacts of N.V. Roularta Media Group

Andere gerelateerde bedrijven als come N.V. Roularta Media Group N.V. Roularta Media Group: LEGRAND GTLE SPRL | La Luna Corporation VZW | Hof ter Linden | Alcodis SA | Kustkrediet NV

Other related companies as N.V. Roularta Media Group: LEGRAND GTLE SPRL | La Luna Corporation VZW | Hof ter Linden | Alcodis SA | Kustkrediet NV

N.V. Roularta Media Group is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is N.V. Roularta Media Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668579101. Het bedrijf N.V. Roularta Media Group bevindt zich op het adres: Meiboomlaan 33, B-8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in N.V. Roularta Media Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van N.V. Roularta Media Group is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van N.V. Roularta Media Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van N.V. Roularta Media Group, openstaande posities, locatie van N.V. Roularta Media Group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

N.V. Roularta Media Group is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is N.V. Roularta Media Group, company assigned to the tax number BE03668579101. The company N.V. Roularta Media Group is located at the address: Meiboomlaan 33, B-8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in N.V. Roularta Media Group were not found.
The main activity of N.V. Roularta Media Group is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of N.V. Roularta Media Group is not available. You also can look at reviews of N.V. Roularta Media Group, open positions, location of N.V. Roularta Media Group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over N.V. Roularta Media Group, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf N.V. Roularta Media Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about N.V. Roularta Media Group, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company N.V. Roularta Media Group, employees, financial statistics.