Motrac Handling en Cleaning N.V.

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Motrac Handling en Cleaning N.V.
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Motrac Handling en Cleaning N.V.

Contactgegevens Motrac Handling en Cleaning N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Motrac Handling en Cleaning N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Motrac Handling en Cleaning N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Noorderlaan 6-12 Haven 380, B-2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 360 11 11 (03) 360 11 11

Fax (fax): (03) 360 11 10 (03) 360 11 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Motrac Handling en Cleaning N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Motrac Handling en Cleaning N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Motrac Handling en Cleaning N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Motrac Handling en Cleaning N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Motrac Handling en Cleaning N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Motrac Handling en Cleaning N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Motrac Handling en Cleaning N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Motrac Handling en Cleaning N.V.
Products information Motrac Handling en Cleaning N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02908874511
Ondernemingsnummer: 5394805908
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Motrac Handling en Cleaning N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Motrac Handling en Cleaning N.V.
(Get full report from official database of BE for Motrac Handling en Cleaning N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Motrac Handling en Cleaning N.V.
Addition kinds of activities for Motrac Handling en Cleaning N.V.

017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
17999902. Kunstgrasinstallatie | Artificial turf installation
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices
38290402. Steekproefapparatuur | Coal testing apparatus
51220205. Toiletzeep | Toilet soap

Werken bij Motrac Handling en Cleaning N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Motrac Handling en Cleaning N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Motrac Handling en Cleaning N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Motrac Handling en Cleaning N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

Zoek naar antwoorden van Motrac Handling en Cleaning N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Motrac Handling en Cleaning N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Motrac Handling en Cleaning N.V.. Laat een reactie achter voor Motrac Handling en Cleaning N.V.. Motrac Handling en Cleaning N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Motrac Handling en Cleaning N.V.. Leave a respond for Motrac Handling en Cleaning N.V.. Motrac Handling en Cleaning N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Motrac Handling en Cleaning N.V. op de google maps. Adres en contacten Motrac Handling en Cleaning N.V.
Location of Motrac Handling en Cleaning N.V. on the google maps. Address and contacts of Motrac Handling en Cleaning N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Motrac Handling en Cleaning N.V. Motrac Handling en Cleaning N.V.: GARAGE CASIER/NISSAN BVBA | BlueBackUp NV | BABUSIAUX A | Olivier Betonfabriek en Funderingstechnieken BVBA | Auberge des Maïeurs

Other related companies as Motrac Handling en Cleaning N.V.: GARAGE CASIER/NISSAN BVBA | BlueBackUp NV | BABUSIAUX A | Olivier Betonfabriek en Funderingstechnieken BVBA | Auberge des Maïeurs

Motrac Handling en Cleaning N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Motrac Handling en Cleaning N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908874511. Het bedrijf Motrac Handling en Cleaning N.V. bevindt zich op het adres: Noorderlaan 6-12 Haven 380, B-2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Motrac Handling en Cleaning N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Motrac Handling en Cleaning N.V. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Motrac Handling en Cleaning N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Motrac Handling en Cleaning N.V., openstaande posities, locatie van Motrac Handling en Cleaning N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Motrac Handling en Cleaning N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Motrac Handling en Cleaning N.V., company assigned to the tax number BE02908874511. The company Motrac Handling en Cleaning N.V. is located at the address: Noorderlaan 6-12 Haven 380, B-2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Motrac Handling en Cleaning N.V. were not found.
The main activity of Motrac Handling en Cleaning N.V. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Motrac Handling en Cleaning N.V. is not available. You also can look at reviews of Motrac Handling en Cleaning N.V., open positions, location of Motrac Handling en Cleaning N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Motrac Handling en Cleaning N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Motrac Handling en Cleaning N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Motrac Handling en Cleaning N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Motrac Handling en Cleaning N.V., employees, financial statistics.