Montgomery Hotel Brussels S.A.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Montgomery Hotel Brussels S.A.
Private companiesMotor Freight Transportation • Montgomery Hotel Brussels S.A.

Contactgegevens Montgomery Hotel Brussels S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Montgomery Hotel Brussels S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Montgomery Hotel Brussels S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue de Tervueren 134, B-1150 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7418511 (02) 7418511

Fax (fax): (02) 7418500 (02) 7418500

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Montgomery Hotel Brussels S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Montgomery Hotel Brussels S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Montgomery Hotel Brussels S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Montgomery Hotel Brussels S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Montgomery Hotel Brussels S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Montgomery Hotel Brussels S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Montgomery Hotel Brussels S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Montgomery Hotel Brussels S.A.
Products information Montgomery Hotel Brussels S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08186706542
Ondernemingsnummer: 1830841064
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Montgomery Hotel Brussels S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Montgomery Hotel Brussels S.A.
(Get full report from official database of BE for Montgomery Hotel Brussels S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Montgomery Hotel Brussels S.A.
Addition kinds of activities for Montgomery Hotel Brussels S.A.

10949903. Radium-ertsmijnen, nec | Radium ore mining, nec
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
28650313. Difenylamines, gealkyleerd | Diphenylamines, alkylated
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
51999927. Schors | Bark
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij Montgomery Hotel Brussels S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Montgomery Hotel Brussels S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Montgomery Hotel Brussels S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Montgomery Hotel Brussels S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Montgomery Hotel Brussels S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Montgomery Hotel Brussels S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Montgomery Hotel Brussels S.A.. Laat een reactie achter voor Montgomery Hotel Brussels S.A.. Montgomery Hotel Brussels S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Montgomery Hotel Brussels S.A.. Leave a respond for Montgomery Hotel Brussels S.A.. Montgomery Hotel Brussels S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Montgomery Hotel Brussels S.A. op de google maps. Adres en contacten Montgomery Hotel Brussels S.A.
Location of Montgomery Hotel Brussels S.A. on the google maps. Address and contacts of Montgomery Hotel Brussels S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Montgomery Hotel Brussels S.A. Montgomery Hotel Brussels S.A.: OLD STONE FRANCK | Verba-Elek BVBA | CASTUS SA | Sixtine System Sprl | Paesen NV

Other related companies as Montgomery Hotel Brussels S.A.: OLD STONE FRANCK | Verba-Elek BVBA | CASTUS SA | Sixtine System Sprl | Paesen NV

Montgomery Hotel Brussels S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Montgomery Hotel Brussels S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186706542. Het bedrijf Montgomery Hotel Brussels S.A. bevindt zich op het adres: Avenue de Tervueren 134, B-1150 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Montgomery Hotel Brussels S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Montgomery Hotel Brussels S.A. is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Montgomery Hotel Brussels S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Montgomery Hotel Brussels S.A., openstaande posities, locatie van Montgomery Hotel Brussels S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Montgomery Hotel Brussels S.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Montgomery Hotel Brussels S.A., company assigned to the tax number BE08186706542. The company Montgomery Hotel Brussels S.A. is located at the address: Avenue de Tervueren 134, B-1150 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Montgomery Hotel Brussels S.A. were not found.
The main activity of Montgomery Hotel Brussels S.A. is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Montgomery Hotel Brussels S.A. is not available. You also can look at reviews of Montgomery Hotel Brussels S.A., open positions, location of Montgomery Hotel Brussels S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Montgomery Hotel Brussels S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Montgomery Hotel Brussels S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Montgomery Hotel Brussels S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Montgomery Hotel Brussels S.A., employees, financial statistics.