René Pirlot et Fils S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • René Pirlot et Fils S.P.R.L.
Private companiesOil and Gas Extraction • René Pirlot et Fils S.P.R.L.

Contactgegevens René Pirlot et Fils S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data René Pirlot et Fils S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

René Pirlot et Fils S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de Chimay 22, B-6461 Virelles, België

Telefoon (phone): (060) 211362 (060) 211362

Fax (fax): (060) 213091 (060) 213091

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) René Pirlot et Fils S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "René Pirlot et Fils S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "René Pirlot et Fils S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van René Pirlot et Fils S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen René Pirlot et Fils S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of René Pirlot et Fils S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees René Pirlot et Fils S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti René Pirlot et Fils S.P.R.L.
Products information René Pirlot et Fils S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE02590820312
Ondernemingsnummer: 9130706787
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in René Pirlot et Fils S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor René Pirlot et Fils S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for René Pirlot et Fils S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor René Pirlot et Fils S.P.R.L.
Addition kinds of activities for René Pirlot et Fils S.P.R.L.

013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
346205. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
34290204. hangsloten | Padlocks
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
51910102. Meststoffen en meststoffen | Fertilizer and fertilizer materials
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij René Pirlot et Fils S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in René Pirlot et Fils S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor René Pirlot et Fils S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for René Pirlot et Fils S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

Zoek naar antwoorden van René Pirlot et Fils S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of René Pirlot et Fils S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor René Pirlot et Fils S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor René Pirlot et Fils S.P.R.L.. René Pirlot et Fils S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for René Pirlot et Fils S.P.R.L.. Leave a respond for René Pirlot et Fils S.P.R.L.. René Pirlot et Fils S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie René Pirlot et Fils S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten René Pirlot et Fils S.P.R.L.
Location of René Pirlot et Fils S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of René Pirlot et Fils S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come René Pirlot et Fils S.P.R.L. René Pirlot et Fils S.P.R.L.: VAN BASTELAERE ENTR SA | Groep Knippenberg | Green Destinations | Matériaux de la Dyle SPRL | Renous, Daniel

Other related companies as René Pirlot et Fils S.P.R.L.: VAN BASTELAERE ENTR SA | Groep Knippenberg | Green Destinations | Matériaux de la Dyle SPRL | Renous, Daniel

René Pirlot et Fils S.P.R.L. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is René Pirlot et Fils S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02590820312. Het bedrijf René Pirlot et Fils S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue de Chimay 22, B-6461 Virelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in René Pirlot et Fils S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van René Pirlot et Fils S.P.R.L. is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van René Pirlot et Fils S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van René Pirlot et Fils S.P.R.L., openstaande posities, locatie van René Pirlot et Fils S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

René Pirlot et Fils S.P.R.L. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is René Pirlot et Fils S.P.R.L., company assigned to the tax number BE02590820312. The company René Pirlot et Fils S.P.R.L. is located at the address: Rue de Chimay 22, B-6461 Virelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in René Pirlot et Fils S.P.R.L. were not found.
The main activity of René Pirlot et Fils S.P.R.L. is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of René Pirlot et Fils S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of René Pirlot et Fils S.P.R.L., open positions, location of René Pirlot et Fils S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over René Pirlot et Fils S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf René Pirlot et Fils S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about René Pirlot et Fils S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company René Pirlot et Fils S.P.R.L., employees, financial statistics.