René Léonard S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • René Léonard S.P.R.L.
Private companiesMiscellaneous Retail • René Léonard S.P.R.L.

Contactgegevens René Léonard S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data René Léonard S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

René Léonard S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue D'Alleur 55, B-4000 Rocourt, België

Telefoon (phone): (04) 2464912 (04) 2464912

Fax (fax): (04) 2461006 (04) 2461006

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) René Léonard S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "René Léonard S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "René Léonard S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van René Léonard S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen René Léonard S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of René Léonard S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees René Léonard S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti René Léonard S.P.R.L.
Products information René Léonard S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06980407714
Ondernemingsnummer: 2057159423
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in René Léonard S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor René Léonard S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for René Léonard S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor René Léonard S.P.R.L.
Addition kinds of activities for René Léonard S.P.R.L.

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
721200. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
31610102. Schoenkits | Shoe kits
35599918. Optische lensmachines | Optical lens machinery
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
82119904. Kindergarten | Kindergarten

Werken bij René Léonard S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in René Léonard S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor René Léonard S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for René Léonard S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van René Léonard S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of René Léonard S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor René Léonard S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor René Léonard S.P.R.L.. René Léonard S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for René Léonard S.P.R.L.. Leave a respond for René Léonard S.P.R.L.. René Léonard S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie René Léonard S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten René Léonard S.P.R.L.
Location of René Léonard S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of René Léonard S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come René Léonard S.P.R.L. René Léonard S.P.R.L.: Horeca Consulting | R.N. Construct | CENTRE DE DIETETIQUE ET DE CONTROLE DU POIDS | ALL-JOBS | Merckx,Tom

Other related companies as René Léonard S.P.R.L.: Horeca Consulting | R.N. Construct | CENTRE DE DIETETIQUE ET DE CONTROLE DU POIDS | ALL-JOBS | Merckx,Tom

René Léonard S.P.R.L. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is René Léonard S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06980407714. Het bedrijf René Léonard S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue D'Alleur 55, B-4000 Rocourt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in René Léonard S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van René Léonard S.P.R.L. is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van René Léonard S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van René Léonard S.P.R.L., openstaande posities, locatie van René Léonard S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

René Léonard S.P.R.L. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is René Léonard S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06980407714. The company René Léonard S.P.R.L. is located at the address: Rue D'Alleur 55, B-4000 Rocourt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in René Léonard S.P.R.L. were not found.
The main activity of René Léonard S.P.R.L. is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of René Léonard S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of René Léonard S.P.R.L., open positions, location of René Léonard S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over René Léonard S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf René Léonard S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about René Léonard S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company René Léonard S.P.R.L., employees, financial statistics.