Eurobussing-Autobus de Genval

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Eurobussing-Autobus de Genval
Private companiesPaper and Allied Products • Eurobussing-Autobus de Genval

Contactgegevens Eurobussing-Autobus de Genval: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurobussing-Autobus de Genval: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurobussing-Autobus de Genval

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Route d'Ohain 29,1332, België

Telefoon (phone): 02 652 11 11 02 652 11 11

Fax (fax): +32 (68) 308-48-76 +32 (68) 308-48-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurobussing-Autobus de Genval: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurobussing-Autobus de Genval"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurobussing-Autobus de Genval"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurobussing-Autobus de Genval, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurobussing-Autobus de Genval. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurobussing-Autobus de Genval, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurobussing-Autobus de Genval. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurobussing-Autobus de Genval
Products information Eurobussing-Autobus de Genval

BTW identificatienummer (tax): BE04234375000
Ondernemingsnummer: 6379730224
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Eurobussing-Autobus de Genval zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurobussing-Autobus de Genval
(Get full report from official database of BE for Eurobussing-Autobus de Genval)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurobussing-Autobus de Genval
Addition kinds of activities for Eurobussing-Autobus de Genval

20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
22530305. Leotards, breien | Leotards, knit
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
38240112. Tallying meters | Tallying meters
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service

Werken bij Eurobussing-Autobus de Genval: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurobussing-Autobus de Genval: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurobussing-Autobus de Genval. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurobussing-Autobus de Genval. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

Zoek naar antwoorden van Eurobussing-Autobus de Genval in sociale netwerken
Look for responds of Eurobussing-Autobus de Genval in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurobussing-Autobus de Genval. Laat een reactie achter voor Eurobussing-Autobus de Genval. Eurobussing-Autobus de Genval bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurobussing-Autobus de Genval. Leave a respond for Eurobussing-Autobus de Genval. Eurobussing-Autobus de Genval on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurobussing-Autobus de Genval op de google maps. Adres en contacten Eurobussing-Autobus de Genval
Location of Eurobussing-Autobus de Genval on the google maps. Address and contacts of Eurobussing-Autobus de Genval

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurobussing-Autobus de Genval Eurobussing-Autobus de Genval: Houlmont J-M | Van De Calseyde E-Home Service BVBA | VBE SA | LEMBREGHTS MARCEL | WASSERIJ ST-LUCIE NV

Other related companies as Eurobussing-Autobus de Genval: Houlmont J-M | Van De Calseyde E-Home Service BVBA | VBE SA | LEMBREGHTS MARCEL | WASSERIJ ST-LUCIE NV

Eurobussing-Autobus de Genval is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is Eurobussing-Autobus de Genval, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234375000. Het bedrijf Eurobussing-Autobus de Genval bevindt zich op het adres: Route d'Ohain 29,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Eurobussing-Autobus de Genval zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurobussing-Autobus de Genval is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurobussing-Autobus de Genval is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurobussing-Autobus de Genval, openstaande posities, locatie van Eurobussing-Autobus de Genval op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurobussing-Autobus de Genval is a company, that was registered 2017 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is Eurobussing-Autobus de Genval, company assigned to the tax number BE04234375000. The company Eurobussing-Autobus de Genval is located at the address: Route d'Ohain 29,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 363,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Eurobussing-Autobus de Genval were not found.
The main activity of Eurobussing-Autobus de Genval is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurobussing-Autobus de Genval is not available. You also can look at reviews of Eurobussing-Autobus de Genval, open positions, location of Eurobussing-Autobus de Genval on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurobussing-Autobus de Genval, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurobussing-Autobus de Genval, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurobussing-Autobus de Genval, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurobussing-Autobus de Genval, employees, financial statistics.