Meubelfabriek Thor N.V.

Contactgegevens Meubelfabriek Thor N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meubelfabriek Thor N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meubelfabriek Thor N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrielaan 19, B-8820 Torhout, België

Telefoon (phone): (050) 212424 (050) 212424

Fax (fax): (050) 216907 (050) 216907

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meubelfabriek Thor N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meubelfabriek Thor N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meubelfabriek Thor N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meubelfabriek Thor N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meubelfabriek Thor N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meubelfabriek Thor N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meubelfabriek Thor N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meubelfabriek Thor N.V.
Products information Meubelfabriek Thor N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02850097656
Ondernemingsnummer: 9442718505
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Meubelfabriek Thor N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meubelfabriek Thor N.V.
(Get full report from official database of BE for Meubelfabriek Thor N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meubelfabriek Thor N.V.
Addition kinds of activities for Meubelfabriek Thor N.V.

356800. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
861101. Vakverenigingen | Trade associations
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
34430114. Jassen, industriële: Metalen plaat | Jackets, industrial: metal plate
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
50230107. Tupperware | Tupperware
59429902. Boeken, religieus | Books, religious
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij Meubelfabriek Thor N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meubelfabriek Thor N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meubelfabriek Thor N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meubelfabriek Thor N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van Meubelfabriek Thor N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Meubelfabriek Thor N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meubelfabriek Thor N.V.. Laat een reactie achter voor Meubelfabriek Thor N.V.. Meubelfabriek Thor N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meubelfabriek Thor N.V.. Leave a respond for Meubelfabriek Thor N.V.. Meubelfabriek Thor N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meubelfabriek Thor N.V. op de google maps. Adres en contacten Meubelfabriek Thor N.V.
Location of Meubelfabriek Thor N.V. on the google maps. Address and contacts of Meubelfabriek Thor N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Meubelfabriek Thor N.V. Meubelfabriek Thor N.V.: Euro-Afsluitingen BVBA | S.T.O. Photographics | Gerec Engineering SA | COTAT | Viafax Belgium S.A.

Other related companies as Meubelfabriek Thor N.V.: Euro-Afsluitingen BVBA | S.T.O. Photographics | Gerec Engineering SA | COTAT | Viafax Belgium S.A.

Meubelfabriek Thor N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Meubelfabriek Thor N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02850097656. Het bedrijf Meubelfabriek Thor N.V. bevindt zich op het adres: Industrielaan 19, B-8820 Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Meubelfabriek Thor N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meubelfabriek Thor N.V. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meubelfabriek Thor N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meubelfabriek Thor N.V., openstaande posities, locatie van Meubelfabriek Thor N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meubelfabriek Thor N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Meubelfabriek Thor N.V., company assigned to the tax number BE02850097656. The company Meubelfabriek Thor N.V. is located at the address: Industrielaan 19, B-8820 Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Meubelfabriek Thor N.V. were not found.
The main activity of Meubelfabriek Thor N.V. is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Meubelfabriek Thor N.V. is not available. You also can look at reviews of Meubelfabriek Thor N.V., open positions, location of Meubelfabriek Thor N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meubelfabriek Thor N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meubelfabriek Thor N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meubelfabriek Thor N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meubelfabriek Thor N.V., employees, financial statistics.