Meubelfabriek Decruy A&A N.V.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Meubelfabriek Decruy A&A N.V.
Private companiesLegal Services • Meubelfabriek Decruy A&A N.V.

Contactgegevens Meubelfabriek Decruy A&A N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meubelfabriek Decruy A&A N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meubelfabriek Decruy A&A N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Izegemsestraat 95, B-8800 Rumbeke, België

Telefoon (phone): (051) 20 54 95 (051) 20 54 95

Fax (fax): (051) 20 58 76 (051) 20 58 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meubelfabriek Decruy A&A N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meubelfabriek Decruy A&A N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meubelfabriek Decruy A&A N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meubelfabriek Decruy A&A N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meubelfabriek Decruy A&A N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meubelfabriek Decruy A&A N.V.
Products information Meubelfabriek Decruy A&A N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04919921875
Ondernemingsnummer: 8119964599
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Meubelfabriek Decruy A&A N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meubelfabriek Decruy A&A N.V.
(Get full report from official database of BE for Meubelfabriek Decruy A&A N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meubelfabriek Decruy A&A N.V.
Addition kinds of activities for Meubelfabriek Decruy A&A N.V.

206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts

Werken bij Meubelfabriek Decruy A&A N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meubelfabriek Decruy A&A N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zoek naar antwoorden van Meubelfabriek Decruy A&A N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Meubelfabriek Decruy A&A N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Laat een reactie achter voor Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Meubelfabriek Decruy A&A N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Leave a respond for Meubelfabriek Decruy A&A N.V.. Meubelfabriek Decruy A&A N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meubelfabriek Decruy A&A N.V. op de google maps. Adres en contacten Meubelfabriek Decruy A&A N.V.
Location of Meubelfabriek Decruy A&A N.V. on the google maps. Address and contacts of Meubelfabriek Decruy A&A N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Meubelfabriek Decruy A&A N.V. Meubelfabriek Decruy A&A N.V.: Struyven Paul | VIRTON ELECTRO DIESEL ET HYDRA | Bell Microproducts BVBA | Uniweb BVBA | APME

Other related companies as Meubelfabriek Decruy A&A N.V.: Struyven Paul | VIRTON ELECTRO DIESEL ET HYDRA | Bell Microproducts BVBA | Uniweb BVBA | APME

Meubelfabriek Decruy A&A N.V. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Meubelfabriek Decruy A&A N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919921875. Het bedrijf Meubelfabriek Decruy A&A N.V. bevindt zich op het adres: Izegemsestraat 95, B-8800 Rumbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Meubelfabriek Decruy A&A N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meubelfabriek Decruy A&A N.V. is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meubelfabriek Decruy A&A N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meubelfabriek Decruy A&A N.V., openstaande posities, locatie van Meubelfabriek Decruy A&A N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meubelfabriek Decruy A&A N.V. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Meubelfabriek Decruy A&A N.V., company assigned to the tax number BE04919921875. The company Meubelfabriek Decruy A&A N.V. is located at the address: Izegemsestraat 95, B-8800 Rumbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Meubelfabriek Decruy A&A N.V. were not found.
The main activity of Meubelfabriek Decruy A&A N.V. is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meubelfabriek Decruy A&A N.V. is not available. You also can look at reviews of Meubelfabriek Decruy A&A N.V., open positions, location of Meubelfabriek Decruy A&A N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meubelfabriek Decruy A&A N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meubelfabriek Decruy A&A N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meubelfabriek Decruy A&A N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meubelfabriek Decruy A&A N.V., employees, financial statistics.