Mestdagh B.V.B.A.

Contactgegevens Mestdagh B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mestdagh B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mestdagh B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oostrozebekestraat 89, B-8770 Ingelmunster, België

Telefoon (phone): (051) 300097 (051) 300097

Fax (fax): (051) 377524 (051) 377524

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mestdagh B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mestdagh B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mestdagh B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mestdagh B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mestdagh B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mestdagh B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mestdagh B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mestdagh B.V.B.A.
Products information Mestdagh B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08186706542
Ondernemingsnummer: 1830841064
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Mestdagh B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mestdagh B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Mestdagh B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mestdagh B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Mestdagh B.V.B.A.

352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
83310101. Communautaire dienstverleningsopleidingsprogramma | Community service employment training program

Werken bij Mestdagh B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mestdagh B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mestdagh B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mestdagh B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

Zoek naar antwoorden van Mestdagh B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Mestdagh B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mestdagh B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Mestdagh B.V.B.A.. Mestdagh B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mestdagh B.V.B.A.. Leave a respond for Mestdagh B.V.B.A.. Mestdagh B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mestdagh B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Mestdagh B.V.B.A.
Location of Mestdagh B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Mestdagh B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Mestdagh B.V.B.A. Mestdagh B.V.B.A.: VRIENDS MARC | De Wit CV | Grimaldi Belgium N.V. | Gruno & Chardin S.A. | Office de Controle et de Recherches Experiment S.C.

Other related companies as Mestdagh B.V.B.A.: VRIENDS MARC | De Wit CV | Grimaldi Belgium N.V. | Gruno & Chardin S.A. | Office de Controle et de Recherches Experiment S.C.

Mestdagh B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Mestdagh B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186706542. Het bedrijf Mestdagh B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Oostrozebekestraat 89, B-8770 Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Mestdagh B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mestdagh B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mestdagh B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mestdagh B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Mestdagh B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mestdagh B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Mestdagh B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08186706542. The company Mestdagh B.V.B.A. is located at the address: Oostrozebekestraat 89, B-8770 Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Mestdagh B.V.B.A. were not found.
The main activity of Mestdagh B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mestdagh B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Mestdagh B.V.B.A., open positions, location of Mestdagh B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mestdagh B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mestdagh B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mestdagh B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mestdagh B.V.B.A., employees, financial statistics.