Meprec N.V.

Contactgegevens Meprec N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meprec N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meprec N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Tissage 4, B-7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): (056) 856356 (056) 856356

Fax (fax): (056) 337873 (056) 337873

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meprec N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meprec N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meprec N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meprec N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meprec N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meprec N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meprec N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meprec N.V.
Products information Meprec N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Meprec N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meprec N.V.
(Get full report from official database of BE for Meprec N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meprec N.V.
Addition kinds of activities for Meprec N.V.

075101. Vee diensten | Cattle services
317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
37329904. Pontoons, behalve vliegtuigen en opblaasbaar | Pontoons, except aircraft and inflatable

Werken bij Meprec N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meprec N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meprec N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meprec N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Vaste Job

    Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

Zoek naar antwoorden van Meprec N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Meprec N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meprec N.V.. Laat een reactie achter voor Meprec N.V.. Meprec N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meprec N.V.. Leave a respond for Meprec N.V.. Meprec N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meprec N.V. op de google maps. Adres en contacten Meprec N.V.
Location of Meprec N.V. on the google maps. Address and contacts of Meprec N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Meprec N.V. Meprec N.V.: Servio NV | Hydro-Create Inter SA | Ateliers Legrand S.A. | Salome, Willy | World Botanical Products sprl

Other related companies as Meprec N.V.: Servio NV | Hydro-Create Inter SA | Ateliers Legrand S.A. | Salome, Willy | World Botanical Products sprl

Meprec N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Meprec N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf Meprec N.V. bevindt zich op het adres: Rue du Tissage 4, B-7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Meprec N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meprec N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meprec N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meprec N.V., openstaande posities, locatie van Meprec N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meprec N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Meprec N.V., company assigned to the tax number BE08230102539. The company Meprec N.V. is located at the address: Rue du Tissage 4, B-7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Meprec N.V. were not found.
The main activity of Meprec N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meprec N.V. is not available. You also can look at reviews of Meprec N.V., open positions, location of Meprec N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meprec N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meprec N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meprec N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meprec N.V., employees, financial statistics.