Mccann-Erickson Compagnie S.A.

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Mccann-Erickson Compagnie S.A.
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Mccann-Erickson Compagnie S.A.

Contactgegevens Mccann-Erickson Compagnie S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mccann-Erickson Compagnie S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mccann-Erickson Compagnie S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chaussee de la Hulpe 122, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 6741311 (02) 6741311

Fax (fax): (02) 6608180 (02) 6608180

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mccann-Erickson Compagnie S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mccann-Erickson Compagnie S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mccann-Erickson Compagnie S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mccann-Erickson Compagnie S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mccann-Erickson Compagnie S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mccann-Erickson Compagnie S.A.
Products information Mccann-Erickson Compagnie S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03058288574
Ondernemingsnummer: 9235626220
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Mccann-Erickson Compagnie S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.
(Get full report from official database of BE for Mccann-Erickson Compagnie S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.
Addition kinds of activities for Mccann-Erickson Compagnie S.A.

17990210. Weerstroppen | Weather stripping
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
76991805. Garage deur reparatie | Garage door repair
95320404. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, lokale overheid | Urban and community development, local government

Werken bij Mccann-Erickson Compagnie S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mccann-Erickson Compagnie S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Mccann-Erickson Compagnie S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Mccann-Erickson Compagnie S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Laat een reactie achter voor Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Mccann-Erickson Compagnie S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Leave a respond for Mccann-Erickson Compagnie S.A.. Mccann-Erickson Compagnie S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mccann-Erickson Compagnie S.A. op de google maps. Adres en contacten Mccann-Erickson Compagnie S.A.
Location of Mccann-Erickson Compagnie S.A. on the google maps. Address and contacts of Mccann-Erickson Compagnie S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Mccann-Erickson Compagnie S.A. Mccann-Erickson Compagnie S.A.: Crabeels Daniel | Smeyers BVBA | ACTUAL PRINT SA | BILLIET PLASTICS MACH BPM NV | De Backer BAstin

Other related companies as Mccann-Erickson Compagnie S.A.: Crabeels Daniel | Smeyers BVBA | ACTUAL PRINT SA | BILLIET PLASTICS MACH BPM NV | De Backer BAstin

Mccann-Erickson Compagnie S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Mccann-Erickson Compagnie S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058288574. Het bedrijf Mccann-Erickson Compagnie S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee de la Hulpe 122, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Mccann-Erickson Compagnie S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mccann-Erickson Compagnie S.A. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mccann-Erickson Compagnie S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mccann-Erickson Compagnie S.A., openstaande posities, locatie van Mccann-Erickson Compagnie S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mccann-Erickson Compagnie S.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Mccann-Erickson Compagnie S.A., company assigned to the tax number BE03058288574. The company Mccann-Erickson Compagnie S.A. is located at the address: Chaussee de la Hulpe 122, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Mccann-Erickson Compagnie S.A. were not found.
The main activity of Mccann-Erickson Compagnie S.A. is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mccann-Erickson Compagnie S.A. is not available. You also can look at reviews of Mccann-Erickson Compagnie S.A., open positions, location of Mccann-Erickson Compagnie S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mccann-Erickson Compagnie S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mccann-Erickson Compagnie S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mccann-Erickson Compagnie S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mccann-Erickson Compagnie S.A., employees, financial statistics.